Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φράγκου Ζωή

28 ετών 33 έτη διδακτικής εμπειρίας
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Αρχών Οικονομικής Θεωρίας για μαθητές Β' και Γ' Λυκείου. Τα μαθήματα μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε online είτε κατ' οίκον.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνίστε.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει
  • Πολυετής εμπειρία: Η πολυετής μου εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης και της προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές εγγυάται υψηλού επιπέδου διδασκαλία.
  • Εξαιρετικά αποτελέσματα: Έχω βοηθήσει αμέτρητους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους και να εισαχθούν στις σχολές της επιλογής τους.
  • Προσαρμοσμένη διδασκαλία: Κάθε μάθημα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε μαθητή, με στόχο τη βέλτιστη κατανόηση και απόδοση.
  • Ποικιλία μεθόδων διδασκαλίας: Διδασκαλία είτε δια ζώσης είτε online, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του μαθητή.
  • Εμπειρία σε διεθνή περιβάλλοντα: Η διδασκαλία στο Αμερικανικό Κολλέγιο με έχει εξοπλίσει με εμπειρία και τεχνικές διδασκαλίας που ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα.
Επαγγελματική Εμπειρία
  • 34 χρόνια εμπειρίας στην προετοιμασία μαθητών Λυκείου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, με εξαιρετικά αποτελέσματα.
  • Ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου για 25 χρόνια.
  • Διδασκαλία στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας.
  • Διδάσκω σε μεγάλο όμιλο Φροντηστηρίων στην Αττική.
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η επιλογή μου να ασχοληθώ με τη διδασκαλία προήλθε από την αγάπη μου για τη γνώση και την επιθυμία μου να τη μοιραστώ με τους νέους ανθρώπους. Εμπνευσμένη από τις προκλήσεις και τις δυνατότητες που προσφέρει η εκπαιδευτική διαδικασία, στόχος μου είναι να βοηθήσω τους μαθητές να ανακαλύψουν το πλήρες δυναμικό τους και να πετύχουν τους ακαδημαϊκούς τους στόχους. Η διδασκαλία δεν είναι απλώς ένα επάγγελμα για μένα, αλλά μια αποστολή να εμπνεύσω και να καθοδηγήσω τη νέα γενιά, δημιουργώντας τις βάσεις για την επιτυχία τους στο μέλλον.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αρχική Συζήτηση: Κατά την πρώτη συνάντηση, πραγματοποιώ μια εκτενή συζήτηση με τον μαθητή και τους γονείς του για να κατανοήσω τους στόχους, τις ανησυχίες και τις προσδοκίες τους.

Αξιολόγηση Επιδόσεων: Αναλύω τις προηγούμενες επιδόσεις του μαθητή, όπως βαθμούς και σχόλια από προηγούμενους διδάσκοντες.

Συνεχής Παρακολούθηση: Παρακολουθώ συνεχώς την πρόοδο του μαθητή μέσω τακτικών αξιολογήσεων και παρέχω ανατροφοδότηση για τη βελτίωση.

Προσαρμογή Μεθόδων Διδασκαλίας: Προσαρμόζω τις μεθόδους διδασκαλίας μου ανάλογα με το μαθησιακό στυλ και τις ανάγκες του μαθητή, χρησιμοποιώντας ποικιλία εργαλείων και τεχνικών.

Ανοιχτή Επικοινωνία: Διατηρώ ανοιχτή επικοινωνία με τον μαθητή και τους γονείς του για να συζητήσουμε την πρόοδο και να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα διδασκαλίας όποτε χρειαστεί.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές