Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Chatzidiakou Nephelie

45 ετών 20 έτη διδακτικής εμπειρίας
Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας
Κοινωνικής Ανθρωπολογίας
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας 2002 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Master - Κοινωνικής Ανθρωπολογίας 2004 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Σεμινάριο - Μέθοδοι Ανάλυσης Ερευνητικών Δεδομένων στις Κοινωνικές Επιστήμες και τις Επιστήμες της Αγωγής 2013 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Σεμινάριο - Κατάρτιση Εκπαιδευτικών στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση για μαθητές με μεταναστευτικό και προσφυγικό υπόβαθρο 2023 Επαληθευμένο
Ministère de l'Éducation nationale de la République française
Πιστοποίηση - Γαλλικής Γλώσσας 1997 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές
Επαγγελματίες

Διαδικτυακά μαθήματα Γαλλικών με σύγχρονα μέσα διδασκαλίας και διαδραστικές μεθόδους από έμπειρη καθηγήτρια, απόφοιτο του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Τα μαθήματα πάντα ανταποκρίνονται στις ανάγκες, την ηλικία και τις δεξιότητες των μαθητών. Μέσα από διαδραστικές μεθόσους διδασκαλίας και πάντα με τη χρήση παρουσιάσεων (ppt, canva) και διαδραστικών εργαλείων (whiteboard) το διαδικτυακό μάθημα "ζωντανεύει" και αποκτά νέες δυνατότητες και προοπτικές. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Πολύχρονη εμπειρία στην εκπαίδευση και συγκεκριμένα στη διδασκαλία των Γαλλικών ως ξένης γλώσσας τόσο σε δια ζώσης όσο και σε διαδικτυακά μαθήματα. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία της γαλλικής τόσο επειδή η σχέση μου με τη Γαλλία και τη Γαλλική γλώσσα και κουλτούρα γεννήθηκε και αναπτύχθηκε από τα παιδικά μου χρόνια, όσο και επειδή αγαπώ την ίδια τη διαδικασία της διδασκαλίας και της μετάδοσης της γνώσης. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Στο πρώτο μάθημα γίνεται η αξιολόγηση του επιπέδου του μαθητή (εφόσον έχει ήδη κάποια προηγούμενη επαφή με τη γλώσσα). Η αξιολόγηση αυτή γίνεται με συγκεκριμένο υλικό (ασκήσεις, κείμενα κλπ) και μέσα από διερεύνηση της ικανότητας παραγωγής λόγου στα προφορικά και κατανόησης. Λαμβάνονται υπόψιν και οι πληροφορίες που θα δώσει ο ίδιος ο μαθητής (ή οι γονείς εαν πρόκειται για μικρό παιδί) για τον τρόπο με τον οποίο μαθαίνει καλύτερα (π.χ. διαβάζοντας, γράφοντας ή ακούγοντας), για τους λόγους για τους οποίους ενδιαφέρεται να μάθει τη γλώσσα, τους σκοπούς και στόχους που έχει κλπ. Όλα τα παραπάνω διαμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο θα δομηθεί το μάθημα ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά μαθησιακά αποτελέσματα. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές