Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μιχόπουλος Παναγιώτης

31 ετών 3 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Επαγγελματίες

 Πολυετής εμπειρία ως επαγγελματίας μουσικός, παραδίδει μαθήματα drums,  με βεβαίωση τίτλου σπουδών οργάνου, διδάσκονται τεχνική κατάρτιση, reading, και στυλ μουσικής ανάλογα με τις ανάγκες του μαθητή, με εξειδίκευση στην μέθοδο agostini και όχι μόνο , από αρχάριους μέχρι προχωρημένους, τα μαθήματα μπορούν να γίνουν και σε χώρο του καθηγητή. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Δίνω μεγάλη σημασία στην ατομική προσοχή και την κατανόηση των μοναδικών αναγκών κάθε μαθητή. Προσαρμόζω τις διδακτικές μου μεθόδους ώστε να ανταποκρίνονται στις ατομικές δυνατότητες και προκλήσεις των μαθητών.  Επίσης επίσης θετικά συμβάλουν η εργασιακή μου εμπειρία  η μεθοδικότητα και η οργάνωση μου.

Επαγγελματική Εμπειρία

Η καριέρα του ως επαγγελματίας drummer άρχισε το 2012 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα σε νυχτερινά μαγαζιά, σε μουσικές σκηνές, σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και στην φιλαρμονική του δήμου Ιλίου. Έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές και τραγουδίστριες όπως : Χρήστος Πάζης, Νίκος Απέργης, Ελένη Καρουσάκη, Χάρης Κωστόπουλος, Γιάννης Τάσιος, Ρία Ελληνίδου, Ευδοκία, Βάσω Χατζή, Γιώργος Λιβάνης, Νάνσυ Αλεξιάδη, Μαρία Ιακώβου, Σαμπρίνα, Στάθης Ξένος, Έλενα Χαραμή, Χρήστος Αντωνιάδης, Δημήτρης Καραδήμος, Κυριάκος Κυανός, Χαρής Ακριτίδης, Χριστίνα Κολέτσα, Χρύσπα, Κώστας Αγέρης, Γιώργος Δασκουλίδης και άλλοι.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία μου προσφέρει την ευκαιρία να κάνω μια θετική διαφορά στις ζωές των παιδιών και της κοινότητας. Είναι εκπληκτικό να βλέπω τους μαθητές να εξελίσσονται και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Επίσης η διδασκαλία μου παρέχει συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη και πρόκληση. Μου επιτρέπει να βελτιώνομαι συνεχώς και να προσαρμόζομαι στις ανάγκες των μαθητών.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

 Συζήτηση με τον Μαθητή , Αξιολόγηση Μουσικών Δεξιοτήτων, Παρατήρηση στην Πρακτική, Χρήση Διαγνωστικών Τεστ και Εργαλείων, παρακολούθηση της προόδου, Προσαρμογή Διδασκαλίας, Συζήτηση με Γονείς, Συνεχής Αξιολόγηση και Ανατροφοδότηση.
 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές