Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσάτση Αλεξία

21 ετών 2 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού

Είμαι τελειόφοιτη του τμήματος φιλολογίας στο ΕΚΠΑ. Διαθέτω διετή εμπειρία με παιδάκια και αναλαμβάνω τόσο την μελέτη μαθημάτων όσο και την δημιουργική απασχόληση παιδιών δημοτικού. Περιοχές προτίμησης Παπάγου, Χολαργός, ψυχικό, Αγία Παρασκευή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αγαπώ πολύ τα παιδιά και θετω σε προτεραιότητα την καλή συνεργασία μαζί τους. Ακολουθώ σύστημα επιβράβευσης,με σκοπό να ενθαρρύνω το παιδί να αγαπήσει την μάθηση και την εκπαιδευτική διαδικασία. Το παιδί μαθαίνει να βάζει στόχους , να ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα στο σχολείο και η ώρα του μαθήματος γίνεται όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη! Εγώ έχω πάντα έτοιμες έξτρα ασκήσεις- φυλλάδια, επανάληψης ή σε κεφάλαια που υπάρχει κάποια αδυναμία με σκοπό την καλύτερη κατανόηση τους. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω δουλέψει για έναν χρόνο με ένα παιδάκι 2,5 χρόνων το οποίο απασχολούσαν δημιουργικά( αγγλικά,παραμύθια, ζωγραφική, κατασκευές, δημιουργικο -εκπαιδευτικο παιχνίδι ) καθώς επίσης και έναν ακόμα χρόνο συνεργάζομουν με ένα παιδί γ'  δημοτικού το οποίο και βοηθούσα στην μελέτη των μαθημάτων του. ( Επίλυση αποριών, βοήθεια στα μαθήματα, προετοιμασία για την επόμενη μέρα στο σχολείο). 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Φοιτώντας στην σχολή μου αποφάσισα ότι αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εμένα είναι η διδασκαλία και η ενασχόληση μου με μικρότερους μαθητές, καθώς αγαπώ τα παιδιά πολύ! Απώτερος σκοπός μου είναι να διδάξω μια μέρα σε σχολείο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αυτό γίνεται μέρα με την μέρα κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας. Ένα πρώτο αναγνωριστικό μάθημα είναι πολύ σημαντικό καθώς από αυτό μπορούμε να καταλάβουμε το επίπεδο του μαθητή, κάποια κενά η δύσκολες που εκείνος έχει. Εννοείται ότι τόσο οι μέθοδοι και οι τρόποι που ακολουθώ για την μελέτη των παιδιών προσαρμόζονται πάνω στις ανάγκες κάθε παιδιού. Για παράδειγμα ένα παιδί που δυσκολεύεται να συγκεντρώθει χρειάζεται περισσότερη ενθάρρυνση, εξήγηση των λόγων για τους οποίους γίνεται το μάθημα και ακολούθηση κάποιων μεθόδων όπως για παράδειγμα το σπάσιμο της ώρας δε μικρότερα χρονικά διαστήματα ( με την βοήθεια ενός χρονομέτρου ) κατά την διάρκεια των οποίων πρέπει να εκπονηθούν οι εργασίες του. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές