Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κουτρούμπα Βασιλική

32 ετών 4 έτη διδακτικής εμπειρίας
Ιστορικός-Φιλόλογος
ιωάννινα
Πτυχία
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Πτυχίο - Ιστορικός-Φιλόλογος 2021
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Ονομάζομαι Βασιλική Κουτρούμπα και είμαι απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας & Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. 'Εχω παρακολουθήσει και έχω λάβει πιστοποιητικό επιμόρφωσης σε σεμινάρια που αφορούν την Ειδική Αγωγή (Πανεπιστήμιο Αιγαίου) και τη Παιδοψυχολογίας παιδιού και εφήβου (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ΠΑΔΑ). Εργάζομαι ενεργά στο χώρο της εκπαίδευσης τα τελευταία τέσσερα έτη, ενώ από το 2022 διδάσκω και σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα (Μελέτη Δημοτικού ,Γυμνασίου, Νεοελληνική Γλώσσα, Λογοτεχνία, Ιστορία, Αρχαία Ελληνικά) σε μαθητές Γυμνασίου. Επίσης, αναλαμβάνω με υπευθυνότητα και αξιοπιστία την προετοιμασία των φιλολογικών μαθημάτων όλων των τάξεων.

•Δια ζώσης μαθήματα μόνο στα ιωαννινα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η αγάπη μου για το αντικείμενο της φιλολογίας και τα παιδιά με ωθεί να βελτιώνομαι συνεχώς όσον αφορά τις διδακτικές μου μεθόδους, ώστε να παρουσιάζεται η ύλη με απλό και κατανοητό τρόπο. Επιπλέον , κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας προσπαθώ να μεταδίδω ενθουσιασμό και χαρά , αποφεύγοντας την μονοτονία.

Επαγγελματική Εμπειρία

Μετά την αποφοίτησή μου από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο (2021) ασχολήθηκα με τη διδασκαλία φιλολογικών μαθηματών με  παιδιά δημοτικού- γυμνασίου-λυκείου.

Επιπλέον , κατά καιρούς έχω ασχοληθεί με τη δημιουργική φύλαξη παιδιών.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ένα από τα κύρια κίνητρα που με ώθησαν προς τη διδασκαλία είναι η αγάπη μου για την εκπαίδευση και τη γνώση. Πιστεύω ότι η γνώση είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση του ανθρώπου. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Είναι αναγκαίο να εφαρμόζεται αρχική αξιολόγηση για τη διερεύνηση του επιπέδου και των προύπάρχουσων γνώσεων του μαθητή, καθώς επίσης και συνεχής αξιολόγηση έτσι ώστε να εξετάζεται η πρόοδος του μαθητή και η πιθανή ανάγκη αναδιαμόρφωσης των μεθόδων, εργαλείων και εκπαιδευτικών προσεγγίσεων.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές