Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ευθυμιάδου Σοφία

56 ετών 30 έτη διδακτικής εμπειρίας
Δασκάλα και Φιλόλογος
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Δασκάλα και Φιλόλογος 1992
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Αν θέλετε μία εκπαιδευτικό με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία, που θα βοηθήσει το παιδί σας ουσιαστικά να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να αντιμετωπίζει με σιγουριά τα σχολικά μαθήματα και τις μελλοντικές δυσκολίες, προτιμήστε με. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία και γνωρίζω ακριβώς τα σημεία που δυσκολεύουν τους μαθητές και χρήζουν περισσότερων επεξηγήσεων, παραδειγμάτων και ασκήσεων.  

Παραδίδω μαθήματα Γλώσσας, Μαθηματικών, Ιστορίας, Γεωγραφίας Δημοτικού. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΩΡΕΑΝ. Σε αδέρφια και σε γκρουπ γίνεται έκπτωση, ανάλογα με τον αριθμό των μαθητών και τη συχνότητα των μαθημάτων. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Στο πρώτο μάθημα, το οποίο προσφέρεται δωρεάν, θα γνωριστούμε με τον μαθητή ή τη μαθήτριά μου. Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντική η καλή "χημεία" και επικοινωνία μεταξύ μας για να υπάρξει πρόοδος και βελτίωση.  Αρχικά είναι πολύ σημαντικό να γνωρίσω τις αδυναμίες του παιδιού,  τα κενά που έχει στις γνώσεις του και το δυσκολεύουν να προχωρήσει περισσότερο. Επιπλέον είναι πολύ σημαντικό να αξιοποιούνται οι δυνατότητες και τα ταλέντα του παιδιού. Υπάρχουν μαθητές και μαθήτριες που βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο από τους συνομιλήκους τους και δεν πρέπει να αδικούνται. Αφού λοιπόν γίνει η πρώτη αξιολόγηση, ακολουθεί μια συζήτηση με τους γονείς ή κηδεμόνες και θέτουμε μαζί τους στόχους μας. Πάνω σε αυτούς θα σχεδιαστούν τα μαθήματα.  Όταν τα παιδιά γνωρίζουν ποιος είναι ο σκοπός του κάθε μαθήματος και νιώθουν ότι πιστεύουμε στην επιτυχία τους, τότε κινητοποιούνται περισσότερο και τελικά πράγματι προοδεύουν. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω περισσότερα από 30 χρόνια διδακτικής εμπειρίας σε διαφορετικούς τύπους σχολείων και διαφορετικά επίπεδα μαθητών. Έχω διδάξει και αγγλικά σε φροντιστήρια και σε ιδιαίτερα, καθώς και σε ενήλικες την ελληνική ως δεύτερη γλώσσα. Διαθέτω πλήθος σεμιναρίων και επιμορφώσεων. Έχω περάσει από μετεκπαίδευση δύο χρόνων και μπορώ με ευχέρεια να ενσωματώνωνω ψηφιακά εργαλεία στη διδασκαλία μου, καθώς έχω δημοσιευμένο ερευνητικό στο συγκεκριμένο αντικείμενο. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα το επάγγελμα της εκπαιδευτικού και δε με επέλεξε. Θεωρώ πως το δυνατό μου σημείο είναι η μεθοδικότητα και η οργανωτικότητά του, που βοηθά τα παιδιά να προχωρούν χωρίς κενά στη μαθησιακή διαδικασία.  Επιπλέον η μεγάλη μου εμπειρία με βοηθά να γνωρίζω ακριβώς σε ποιο σημείο οι μαθητές θα δυσκολευτούν και πώς να εξηγήσω κάτι για να το καταλάβουν. Νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση, όταν οι μαθητές μου προοδεύουν και πετυχαίνουν τους στόχους τους και συγκινούμαι πάρα πολύ κάθε φορά που με συναντούν παλιοί μαθητές μου και τρέχουν να μου μιλήσουν. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Στο πρώτο μάθημα θα κάνουμε μια συζήτηση με το παιδί, για να γνωριστούμε και για να μου μιλήσει για τη σχολική του εμπειρία, τι δυσκολίες αντιμετωπιζει, τι θα ήθελε να βελτιώσει και μετά θα ακολουθήσει μια αρχική αξιολόγηση των γνώσεων με ερωτήσεις και μικρές ασκήσεις πάνω σε όσα έχει διδαχθεί μέχρι τώρα. Μπορεί να μου δείξει και εργασίες του, ώστε να έχω μια πληρέστερη εικόνα. Θα ακολουθήσει και μια συζήτηση με τους γονείς, ώστε να έχω μια συνολικότερη άποψη για τις δυσκολίες που αντιμετωπιζει και τη γνώμη που έχει η οικογένεια για το θέμα. Αυτή η πρώτη γνωριμία είναι σημαντική για να θέσουμε από κοινού τις πρώτους στόχους μας. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές