Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπέρτου Ροζίνα

20 ετών 2 έτη διδακτικής εμπειρίας
Αθήνα, Άγιος Δημήτριος, Νέα Σμύρνη, Δάφνη, Καλλιθέα, Άλιμος, Ηλιούπολη, Υμηττός, Βύρωνας, Νέος Κόσμος
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, συγκεντρώνοντας 19.250 μόρια στις πανελλαδικές εξετάσεις, με 100% στην φυσική και 98% στα μαθηματικά. 

Άριστες επιδόσεις σε όλα τα σχολικά και έως τώρα πανεπιστημιακά έτη με συμμετοχές και διακρίσεις σε πανελλήνιες μαθηματικές ολυμπιάδες. 

Υψηλή μεταδοτικότητα και μεθοδικότητα παραδίδοντας εκπαιδευτικό υλικό και συχνά τεστ στοχεύοντας στην εμπέδωση του μαθήματος με τρόπο σταδιακό, αποδοτικό και όχι εξουθενωτικό για τον μαθητή 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ως άριστη μαθήτρια, πάντοτε εκτιμούσα τον/την καθηγητή/-τρια που εξηγούσε το μάθημα με τρόπο όχι απλά επιστημονικά σωστό, αλλά και μεταδοτικό, ώστε να μπορέσει να εντυπωθεί στο μυαλό του/της μαθητή/-τριας ακόμη και χωρίς προηγούμενη γνώση στο αντικείμενο. Αυτό προσπαθώ να εφαρμόζω κι εγώ στους μαθητές μου, δημιουργώντας παράλληλα ένα κλίμα συνεργασίας και εμπιστοσύνης, στο οποίο μπορούν να με ρωτήσουν οποιαδήποτε απορία σχηματίσουν και να καταφέρουμε τις υψηλότερες δυνατές επιδόσεις. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Προηγούμενη εμπειρία σε μαθητές γυμνασίου με ιδιαίτερα μαθήματα φυσικής και μαθηματικών, που ανεβάζουν και διατηρούν υψηλούς βαθμούς στα διδασκόμενα μαθήματα έχοντας καλές επιδόσεις σε σχολικά τεστ και διαγωνίσματα αλλά και μία καλή βάση για τα μετέπειτα σχολικά χρόνια. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχοντας περάσει από πολλούς καθηγητές στα σχολικά μου χρόνια, υπήρχαν κάποιοι που με τον τρόπο διδασκαλίας τους όχι απλά με βοήθησαν να καταλάβω το υλικό, αλλά και καλλιέργησαν το ενδιαφέρον μου πάνω στην επιστήμη, ωθώντας με να ακολουθήσω και αυτές τις σπουδές. Έτσι, θέλω και εγώ να προσπαθήσω να χτίσω στα παιδιά μία καλή σχέση με τις θετικές επιστήμες και να μεταδώσω τις γνώσεις που έχω αποκομίσει μέσω της έως τώρα ακαδημαϊκής μου πορείας. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Καθώς κάθε μαθητής/-τρια είναι διαφορετικός/-ή, και το μάθημα που απευθύνετα σε αυτούς πρέπει να είναι διαφορετικό, εξατομικευμένο στις δικές τους ανάγκες, με ρυθμό, εκπαιδευτικές μεθόδους και κίνητρα που ανταποκρίνονται στον χαρακτήρα και την μαθησιακή τους συμπεριφορά. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές