Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ξανθοπούλου Ειρήνη

24 ετών 6 έτη διδακτικής εμπειρίας
ΦΥΣΙΚΟΣ
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πτυχίο - ΦΥΣΙΚΟΣ 2023 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές
Επαγγελματίες

Καθηγήτρια Φυσικής ΑΠΘ – Ιδιαίτερα Μαθήματα ΓΕΛ, ΕΠΑΛ & Φοιτητές

Λέγομαι Ξανθοπούλου Ειρήνη και είμαι απόφοιτος του Φυσικού ΑΠΘ με πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής, Μαθηματικών, Χημείας, Γεωγραφίας και Ανατομίας σε όλες τις τάξεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Παρέχω επίσης υποστήριξη σε φοιτητές για προετοιμασία εξετάσεων, καθώς και βοήθεια σε πτυχιακές και εργασίες.

Προσαρμοσμένη διδασκαλία ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή. Δυνατότητα εξ αποστάσεως μαθημάτων μέσω διαδικτύου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Με 7 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία και εξειδίκευση στη Φυσική, τα Μαθηματικά και τα άλλα θετικά μαθήματα, προσφέρω υψηλού επιπέδου εκπαιδευτική υποστήριξη. Η διδασκαλία μου βασίζεται σε εξατομικευμένη προσέγγιση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τους στόχους κάθε μαθητή. Διαθέτω πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και έχω εκδώσει το δικό μου βιβλίο, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένη προετοιμασία. Η εμπειρία μου από το φροντιστήριο και τα ιδιαίτερα μαθήματα εγγυάται ουσιαστική κατανόηση της ύλης και άριστη απόδοση στις εξετάσεις.

Επαγγελματική Εμπειρία

Με 7 χρόνια εμπειρίας στην παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε μαθητές ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και φοιτητές, εξειδικεύομαι στη διδασκαλία Φυσικής, Μαθηματικών, Χημείας και άλλων θετικών μαθημάτων. Παράλληλα, εργάζομαι σε φροντιστήριο, όπου αναπτύσσω και εφαρμόζω εξατομικευμένα προγράμματα διδασκαλίας για μαθητές όλων των επιπέδων. Διαθέτω δικές μου σημειώσεις και έχω εκδώσει το δικό μου βιβλίο, προσφέροντας ολοκληρωμένη και σύγχρονη εκπαιδευτική υποστήριξη.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία ήταν πάντα το πάθος μου, καθώς μου δίνει τη δυνατότητα να μεταδίδω γνώσεις και να εμπνέω τους μαθητές να εξελίσσονται. Επέλεξα αυτό το επάγγελμα γιατί πιστεύω ότι η εκπαίδευση είναι το κλειδί για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Στόχος μου είναι να βοηθώ τους μαθητές να κατανοούν σε βάθος τα μαθήματα, να αποκτούν αυτοπεποίθηση και να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να κατανοήσω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή, αρχικά αφιερώνω χρόνο σε μία πρώτη συνάντηση αξιολόγησης όπου συζητάμε τις αδυναμίες και τους στόχους του. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, παρατηρώ προσεκτικά τον τρόπο σκέψης του μαθητή και την πρόοδό του, ενώ προσαρμόζω τη διδασκαλία ανάλογα με τις ανάγκες του. Επίσης, χρησιμοποιώ ερωτηματολόγια και διαγνωστικά τεστ, ώστε να εντοπίζω συγκεκριμένα σημεία που χρειάζονται βελτίωση και να παρέχω την κατάλληλη υποστήριξη.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές