Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αλέξανδρος Ανέστης

22 ετών 3 έτη διδακτικής εμπειρίας
Πτυχία
ΟΠΑ
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - ΛΟΧΡΗ 2027
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Φοιτητής της ΑΣΟΕΕ και εργαζόμενος σε φροντιστήριο με εμπειρία στα ιδιαίτερα παραδίδει μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου.  Παρέχεται βοήθεια σε όλα τα θετικά μαθήματα, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή. Χρησιμοποιείται εξειδικευμένο υλικό, προσωπικές σημειώσεις καθώς και διαφορά βοηθήματα. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Βιωματικός τρόπος διδασκαλίας. 
Συνεχής και άμεση επαφή με τον μαθητή ακόμα και εκτός μαθήματος για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών του.

Έμφαση στις ανάγκες του καθε μαθητή με κάλυψη των κενών και εμβάθυνση σε συγκεκριμένα σημεία.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργαζόμενος σε γνωστό φροντιστήριο στο κέντρο τα τελευταία δυο χρόνια.

Ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές τα τελευταία 2 χρόνια με εγγυημένα αποτελέσματα σε καθε μάθημα .

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Κάνοντας τα πρώτα μου μαθήματα συνειδητοποίησα πως είμαι αρκετά αποτελεσματικός διδακτικά με καθε τύπο μαθητή. Ως αποτέλεσμα αυτού, η χαρά των μαθητών όταν καταφέρνουν να φτάσουν τους στόχους που βάζουμε μαζί προσφέρει και σε εμένα χαρά. Είμαι μεταδοτικό άτομο και δείχνω υπομονή σε κάθε μαθητή έτσι ώστε να δημιουργείται ένα ήρεμο κλίμα στο μάθημα και να είναι ευχάριστο για όλους. Τέλος θεωρώ πολύ σημαντικό να αναμεταδίδω τις γνώσεις μου βοηθώντας νεότερα παιδιά.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αρχικά με μια συνάντηση με τους μαθητές, και μια τυπική γνωριμία συνειδητοποιούμε το ποσό μας ταιριάζει ένας καθηγητής. Έπειτα με εκτενή και ειλικρινή συζήτηση στοχεύουμε στην κάλυψη των αναγκών. Τέλος, μεγάλη βαρύτητα έχει η σωστή συννενόηση μεταξύ γονέων, μαθητών και καθηγητών για την συνεργασία που θα έχουμε.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Video

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

7 Κριτικές

Ο Αλέξανδρος έκανε μαθήματα μαθηματικών στον γιο μου,είναι πολύ ευγενικός και πρόθυμος .Το μάθημα του ήταν  κατανοητό και αποτελεσματικό καθώς τον βοήθησε να πετύχει τους στόχους του και να βελτιωθεί στο συγκεκριμένο μάθημα.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Ιφιγένεια Ρούσσου

Με τον Αλέξανδρο έκανα ιδιαίτερα στις τάξεις της Δευτέρας και Τρίτης γυμνασίου και πραγματικά είμαι πολύ ικανοποιημένη. Είναι πολύ μεταδοτικός και με βοήθησε όχι μόνο να καλύψω τα κενά που είχα, για τις ανάγκες του σχολείου, αλλά και να προετοιμαστώ κατάλληλα για τις επόμενες τάξεις τόσο με τις σημειώσεις και τα βοηθήματα που χρησιμοποιεί όσο και με τον τρόπο που μου τα εξηγούσε, όσες φορές και αν χρειαζόταν για να τα καταλάβω. Έχει υπομονή και αμεσότητα γεγονός που έκανε το μάθημα ευχαριστο και αποδοτικό . Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Βλαστού Κρίστα

Με τον Αλέξανδρο είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία στα πλαίσια του μαθήματος των μαθηματικών της τριτης  γυμνασιου, ώστε η κόρη μου να  καλύψει τα απαραίτητα «κενά» που της είχαν δημιουργηθεί από προηγούμενες τάξεις και να ενταχθεί ομαλως στο λυκειο. Ένα νέο παιδι με φιλοδοξίες και πάθος για αυτο που κάνει, με άψογους τρόπους και συμπεριφορές προς τα παιδιά!

Καρτάλος Κωνσταντίνος