Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τζάγκας Θάνος

26 ετών 1 έτη διδακτικής εμπειρίας
Τεχνολόγος Γεωπόνος
Αειφόρος Γεωργία & Επιχερήσεις
Κατερίνη
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Πτυχίο - Τεχνολόγος Γεωπόνος 2022
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Master - Αειφόρος Γεωργία & Επιχερήσεις 2024
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα γεωπονικής κατεύθυνσης για μαθητές ΕΠΑΛ και μαθήματα χημείας και βιολογίας σε μαθητές γυμνασίου. Είμαι τεχνολόγος γεωπόνος με μεταπτυχιακό στην Αειφόρο Γεωργία και επιχειρήσεις. Επίσης, διαθέτω πιστοποίηση για την εκπαίδευση ενηλίκων. Το μάθημα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του μαθητή, με στόχο την κατανόηση της ύλης και την επίτευξη των στόχων του σε κάθε σχολική περίοδο. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Προσφέρω εξατομικευμένη διδασκαλία που εστιάζει στις ανάγκες τους, συνδυάζοντας εξειδικευμένη γνώση και πρακτική εμπειρία στον τομέα της γεωπονίας. Σκοπός μου είναι να εξασφαλίσω όχι μόνο την επιτυχία στις εξετάσεις αλλά και την ουσιαστική κατανόηση της ύλης, βοηθώντας τους να πετύχουν τους στόχους τους.

Επαγγελματική Εμπειρία

2023 - 2024
Διδασκαλία μαθημάτων σε μαθητές ΕΠΑΛ.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία γιατί, μεγαλώνοντας σε οικογένεια με εκπαιδευτικούς, ανέπτυξα πάθος για την εκπαίδευση. Έχω την ικανότητα να μεταδίδω γνώση με αποτελεσματικό τρόπο και χαίρομαι όταν βλέπω τους μαθητές να εξελίσσονται και να επιτυγχάνουν. Στόχος μου είναι να δημιουργώ ένα υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης που θα ενθαρρύνει την πρόοδο των μαθητών.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή ή μιας μαθήτριας, ξεκινώ με μια αρχική συζήτηση όπου εξετάζουμε τους στόχους, τα ενδιαφέροντα και τις προκλήσεις τους. Χρησιμοποιώ διαγνωστικές ασκήσεις για να αξιολογήσω το επίπεδο γνώσεων και τις δυσκολίες τους, ενώ παρατηρώ πώς προσεγγίζουν τη μάθηση κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, προσαρμόζω τη διδασκαλία μου ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους και να τους βοηθήσω να πετύχουν τους στόχους τους.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές