Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φούντας Ανδρέας

19 ετών 2 έτη διδακτικής εμπειρίας
Πετρούπολη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα θετικών επιστημών δια ζώσης σε μαθητές Γυμνασίου και πρώτης Λυκείου. Είμαι δευτεροετής  μαθητής στη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Ε.Μ.Π. και προσφέρω εκπαίδευση σε μαθητές όλων των επιπέδων και δυνατοτήτων. Διαθέτω ευέλικτο ωράριο καθώς ασχολούμαι αποκλειστικά με την σχολή. Εξυπηρετώ στις περιοχές Πετρούπολη, Περιστέρι, Ίλιον, Καματερό, Άγιοι Ανάργυροι, Σύνταγμα, Αμπελόκηποι και Ζωγράφου.  

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διότι έχω εμπειρία από μαθητές διαφόρων μαθησιακών επιπέδων,έχω  υπομονή και αναλαμβάνω μικρό αριθμό μαθητών,ώστε να μπορώ να επικεντρώνομαι περισσότερο στον καθένα. Επίσης αναγνωρίζω πιθανές αδυναμίες των μαθητών σε όλα τα κομμάτια της ύλης.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω εμπειρία από ιδιαίτερα μαθήματα στις θετικές επιστήμες πάνω στην ύλη του Γυμνασίου, της πρώτης και δευτέρας  Λυκείου. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Διότι είναι άμεσα συνδεδεμένο αντικείμενο με την σχολή Ε.Μ.Φ.Ε στην οποία  φοιτώ και αναζητώ περισσότερη διατριβή στην εκπαίδευση.  

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Έχοντας υπάρξει στην ίδια θέση και μετά από συμβουλές δικών μου καθηγητών, μπορώ να καταλάβω τις ανάγκες ανάλογα με το εκπαιδευτικό επίπεδο, τις συνθήκες  διδασκαλίας στο σχολείο και φυσικά την προσωπικότητα του κάθε μαθητή. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές