Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λαγου Ουρανια

30 ετών 6 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Ονομάζομαι Λαγού Ουρανία και είμαι καθηγήτρια Πληροφορικής. Έχω τελειώσει το τμήμα Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων στην Πάτρα και ασχολούμαι με την εκπαίδευση έξι χρόνια.

 Έχω εργαστεί σε σχολεία, ιδιωτικά και δημόσια, της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε summer camps καθώς και σε φροντιστήρια. Επιπλέον, παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε ενήλικες και παιδιά για τις βασικές γνώσεις αρχάριων χρηστών, για πιστοποίηση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, για τον χειρισμό των Social Media, για την εξειδίκευση διάφορων προγραμμάτων κ.ά. Ακόμα διδάσκω τα μαθήματα των μαθηματικών και φυσικής έως το επίπεδο της Γ’ γυμνασίου.  Επιπροσθέτως, έχω μεταπτυχιακές σπουδές στην Σχολική Ψυχολογία και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την εκπαίδευση όπως: “Ειδική Αγωγή και εκπαίδευση Πανεπιστημίου Αιγαίου”, “Ρομποτική για παιδιά, Lego Education”, “Σεξoυαλική αγωγή στην εκπαίδευση Πανεπιστημίου Αιγαίου”.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διαθέτω εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία, την οποία συνδυάζω με μια εξατομικευμένη προσέγγιση που προσαρμόζεται στις μοναδικές ανάγκες κάθε μαθητή. Είμαι παθιασμένος με την εκπαίδευση και δεσμεύομαι να βοηθήσω τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους, επενδύοντας συνεχώς στη βελτίωση των μεθόδων μου και των δεξιοτήτων μου. Με αποτελεσματικές επικοινωνιακές δεξιότητες και αποδεδειγμένα αποτελέσματα, πιστεύω ότι μπορώ να εμπνεύσω τους μαθητές να ξεπεράσουν τις προκλήσεις και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Επαγγελματική Εμπειρία

Από το 2018 εργάζομαι με παιδιά και ενήλικες σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, φροντιστήρια, summer camps και σε ιδιαίτερα μαθήματα.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία γιατί πιστεύω ότι η εκπαίδευση είναι το πιο ισχυρό εργαλείο για να αλλάξουμε τις ζωές των ανθρώπων και να βελτιώσουμε την κοινωνία. Από μικρή ηλικία, είχα πάθος για τη μάθηση και ήθελα να μοιραστώ αυτή την αγάπη με άλλους. Το μεγαλύτερο κίνητρό μου είναι να κάνω την εκπαίδευση μια ευχάριστη και θετική εμπειρία, αντί για κάτι καταναγκαστικό ή δυσάρεστο. Παράλληλα, η διδασκαλία μου δίνει την ευκαιρία να συνεχίσω να μαθαίνω και να αναπτύσσομαι, κάτι που αποτελεί βασικό μου στόχο ως επαγγελματίας.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή, αρχικά δίνω έμφαση στην παρατήρηση και την αλληλεπίδραση. Προσπαθώ να δημιουργήσω ένα περιβάλλον όπου ο μαθητής νιώθει άνετα να εκφραστεί και να μοιραστεί τις ανησυχίες και τους στόχους του. Μέσα από συζητήσεις και ερωτήσεις, εξετάζω το επίπεδο κατανόησης του μαθητή στα διάφορα θέματα και αναγνωρίζω τυχόν δυσκολίες ή κενά στη γνώση του. Επιπλέον, χρησιμοποιώ διαγνωστικές ασκήσεις ή αξιολογήσεις για να προσδιορίσω τα δυνατά και αδύνατα σημεία του μαθητή. Επίσης, λαμβάνω υπόψη τις ατομικές προτιμήσεις μάθησης, όπως το αν ο μαθητής μαθαίνει καλύτερα μέσα από οπτικά, ακουστικά ή κιναισθητικά ερεθίσματα, και προσαρμόζω τη διδασκαλία μου ανάλογα. Τέλος, διατηρώ ανοιχτή επικοινωνία με τον μαθητή για να μπορώ να προσαρμόζω τη μεθοδολογία μου στις εξελισσόμενες ανάγκες του.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές