Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τριανταφύλου Ηλιάννα

24 ετών 5 έτη διδακτικής εμπειρίας
καρλοβασι
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Είμαι μαθηματικός με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης, έχοντας διδάξει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές όλων των βαθμίδων, από το δημοτικό μέχρι και φοιτητές πανεπιστημίου. Με εξειδικευμένες γνώσεις και μεθοδολογία προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε μαθητή, βοηθάω τους μαθητές μου να κατανοήσουν σε βάθος τα μαθηματικά και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, επιτυγχάνοντας τους στόχους τους.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

προσαρμόζω το μάθημα με βάση τις ανάγκες του μαθητή  και χρησιμοποιώ σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας 

Επαγγελματική Εμπειρία

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα τα τελευταία  πέντε χρόνια σε μαθητές δημοτικού , σε γυμνάσιο , λύκειο και σε φοιτητές στο τμήμα μαθηματικό και στο τμήμα στατιστικής και αναλογιστικών - χρηματοοικονομικών μαθηματικών (ΣΑΧΜ) κυρίως γραμμικές άλγεβρες . 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η απόφασή μου να επιλέξω τη διδασκαλία ως επάγγελμα δεν ήταν τυχαία, αλλά μια συνειδητή επιλογή που πηγάζει από βαθύτερες αξίες και προσωπικές εμπειρίες. Από μικρή ηλικία, είχα την ευκαιρία να βιώσω τη δύναμη της εκπαίδευσης μέσα από σπουδαίους δασκάλους που με ενέπνευσαν και με καθοδήγησαν. Αυτές οι εμπειρίες άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα μέσα μου, κάνοντάς με να συνειδητοποιήσω τη σημασία του εκπαιδευτικού έργου. Η αγάπη μου για τη γνώση και την εξερεύνηση νέων ιδεών πάντα με ωθούσε να μοιράζομαι αυτόν τον ενθουσιασμό με άλλους. Η διδασκαλία μου δίνει την ευκαιρία να μεταδώσω αυτό το πάθος στους μαθητές μου, βοηθώντας τους να ανακαλύψουν τις δικές τους κλίσεις και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. 
 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

παρατήρηση της συμπεριφοράς , αξιολόγηση των ακαδημαϊκών επιδόσεων , συζήτηση με τον μαθητή , συνεργασία με γονείς και συναδέλφους , διαγνωστικές αξιολογήσεις , προσαρμογή διδάσκαλιας  και αξιολόγηση προόδου. 

Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές