Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Perkis Naya

30 ετών 7 έτη διδακτικής εμπειρίας
Ισπανική γλώσσα και Φιλολογία
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Ισπανική γλώσσα και Φιλολογία 2016
Απευθύνομαι σε
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές
Επαγγελματίες

Πτυχιούχος καθηγήτρια με πολυετή εμπειρία. Παραδίδω μαθήματα Ισπανικών και Αγγλικών σε παιδιά και ενήλικες. Προετοιμασία για πτυχία και πανελλήνιες. Εξατομικευμένη διδασκαλία, φιλικό περιβάλλον και επιτυχημένη μέθοδος μάθησης. Δυνατότητα online μαθημάτων. Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Λατρεύω την ισπανική γλώσσα και τους ισπανόφωνους πολιτισμούς! Μαζί θα μάθουμε να επικοινωνούμε σε μια πανέμορφη γλώσσα γνωρίζοντας τα ήθη και έθιμα Ισπανίας και Λατινικης Αμερικής χρησιμοποιώντας ποικιλία βίντεο, μουσικής και βιβλίων.
Τα μαθήματα απευθύνονται σε ενήλικες όλων των επιπέδων που θέλουν να ξεκινήσουν ένα καινούριο χόμπι ή να πάρουν κάποιο πτυχίο.
 Ως μητρική ομιλήτρια της αγγλικής γλώσσας, επιλέγω κυρίως τους εφήβους ή τους ενήλικες που θέλουν να τελειοποιήσουν το επίπεδό τους ή να εξασκήσουν τις δεξιότητες τους στο λεξιλόγιο και τη συνομιλία (native conversational English or exam preparation), προκειμένου να αποδώσουν καλύτερα σε μια εξέταση ή απλά να εξελίξουν τις γνώσεις τους για μια συγκεκριμένη χρήση, όπως τα επαγγελματικά αγγλικά (business English), να βελτιώσουν την κατανόηση της γλώσσας και να μεγιστοποιήσουν τη συνομιλιακή τους ικανότητα!
Σε αυτό το σημείο, διδάσκω επίσης επιχειρηματικά αγγλικά σε όποιο /α το χρειάζεται για τη δουλειά του/της ή απλά για να αριστεύσει στο επίπεδό του/της! 
 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω σπουδάσει Ισπανική Γλώσσα και Φιλολογία στο ΕΚΠΑ και έχω μεταπτυχιακό στη Μετάφραση και Γλωσσολογία. Διδάσκω Ισπανικά δέκα χρόνια παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα αλλά και προετοιμάζοντας ενηλίκους και παιδιά για πιστοποιήσεις όλων των επιπέδων σε κέντρα ξένων γλωσσών, Αναλαμβάνω ειδικές κατηγορίες διδασκαλίας όπως για ειδικά project όπως προετοιμασία για Πανελλαδικές εξετάσεις ή εργασιακά προγράμματα.

Μπορώ να παραδώσω μαθήματα για επιμορφώσεις που απαιτούν ειδικό λεξιλόγιο (θέατρο, κινηματογράφος, τέχνες κοκ.)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Είμαι μητρική ομιλήτρια των Αγγλικών - Βρετανικά Αγγλικά- με εμπειρία στο tutoring όλων των επιπέδων. Λόγω των σπουδών μου στη Γλωσσολογία, δίνω έμφαση στο φυσικό τρόπο ομιλίας -native fluidity- με focus στην προφορική και γραπτή έκφραση αλλά και στην κατανόηση λόγου των Αγγλικών από όλες τις περιοχές προέλευσης -UK,US,AUS etc.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να μεταδίδω τη γνώση και να εμπνέω τους μαθητές να πετύχουν τους στόχους τους. Το πάθος μου για τις γλώσσες και η επιθυμία μου να βοηθώ τους άλλους να εξελίσσονται με ώθησαν να ακολουθήσω αυτή την καριέρα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή, αξιοποιώ την εμπειρία μου με άτομα με μαθησιακές δυσκολίες. Παρατηρώ την απόδοσή του, ακούω τις ανησυχίες του, και προσαρμόζω τη διδασκαλία ώστε να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω ένα υποστηρικτικό και αποτελεσματικό μαθησιακό περιβάλλον.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές