Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Kαραγιάννης Ιωάννης

27 ετών 6 έτη διδακτικής εμπειρίας
Μαθηματικός
Στατιστική
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πτυχίο - Μαθηματικός 2020 Επαληθευμένο
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Master - Στατιστική 2022 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Προσφέρονται ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών από έμπειρο μαθηματικό με μεταπτυχιακές σπουδές και υποψήφιο διδάκτορα στη Στατιστική. Αναλαμβάνω μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, ΕΠΑΛ, καθώς και φοιτητές σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Παρέχεται πλήρες πακέτο σημειώσεων.

Τα μαθήματα καλύπτουν:

-Προετοιμασία για εξετάσεις (Πανελλαδικές, ΑΣΕΠ, κ.ά.)
-Στατιστική και Πιθανότητες
-Ανάλυση, Άλγεβρα, Γεωμετρία
-Υποστήριξη φοιτητικών εργασιών και προετοιμασία για εξεταστικές

Προσαρμόζω τη διδασκαλία στις ανάγκες και τον ρυθμό του κάθε μαθητή, με στόχο την πλήρη κατανόηση και την επιτυχία.

Δυνατότητα διδασκαλίας είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε μαζί μου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Εξειδίκευση και Εμπειρία: Με μεταπτυχιακές σπουδές και ως υποψήφιος διδάκτορας στη Στατιστική, διαθέτω βαθιά γνώση και κατανόηση των μαθηματικών και της στατιστικής, προσφέροντας εξειδικευμένη και ποιοτική εκπαίδευση.

Προσωπική Προσαρμογή: Κάθε μαθητής είναι μοναδικός, και προσαρμόζω τη μέθοδο διδασκαλίας στις ανάγκες και τον ρυθμό του κάθε μαθητή, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή κατανόηση και πρόοδο.

Εμπειρία στην Προετοιμασία Εξετάσεων: Με εμπειρία στην προετοιμασία μαθητών για πανελλαδικές και πανεπιστημιακές εξετάσεις, βοηθώ τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους με στρατηγική και αυτοπεποίθηση.

Δια ζώσης και Εξ Αποστάσεως Μαθήματα: Προσφέρω ευελιξία στον τρόπο διδασκαλίας, με δυνατότητα διεξαγωγής μαθημάτων είτε δια ζώσης είτε μέσω διαδικτύου, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε μαθητή ανεξαρτήτως τοποθεσίας.

Υποστήριξη Φοιτητών: Βοηθώ φοιτητές στην κατανόηση σύνθετων μαθηματικών εννοιών, στην εκπόνηση εργασιών και στην προετοιμασία για εξεταστικές, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στις σπουδές τους.

Επαγγελματική Εμπειρία
  • Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθηματικών ( 6 Χρόνια εμπειρίας): Παρέχω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, ΕΠΑΛ, και φοιτητές πανεπιστημιακού επιπέδου. Έχω βοηθήσει μαθητές να επιτύχουν στους στόχους τους, καλύπτοντας πλήθος μαθηματικών αντικειμένων όπως Άλγεβρα, Γεωμετρία, Ανάλυση και Στατιστική.
  • Διδασκαλία σε Φροντιστήρια: Έχω διδάξει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, όπου απέκτησα εμπειρία στη διδασκαλία μεγάλων ομάδων μαθητών και στην προετοιμασία τους για εξετάσεις.
  • Υποστήριξη Φοιτητών: Έχω συνεργαστεί με φοιτητές για την υποστήριξη τους σε απαιτητικά πανεπιστημιακά μαθήματα στατιστικής και μαθηματικών, βοηθώντας τους να κατανοήσουν δύσκολες έννοιες και να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους με επιτυχία.
  • Ακαδημαϊκή Έρευνα: Ως υποψήφιος διδάκτορας στη Στατιστική, ασχολούμαι με ακαδημαϊκή έρευνα υψηλού επιπέδου, κάτι που ενισχύει τις γνώσεις μου και την ικανότητα να μεταφέρω εξειδικευμένη γνώση στους μαθητές μου.
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία αποτελεί για μένα έναν τρόπο να μοιράζομαι τη γνώση και το πάθος μου για τα μαθηματικά με τους μαθητές μου. Κίνητρό μου είναι η χαρά να βλέπω τους μαθητές να κατανοούν δύσκολες έννοιες και να επιτυγχάνουν στους στόχους τους. Στόχος μου είναι να ενδυναμώνω τους μαθητές, να τους προσφέρω τα εφόδια για να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στη μαθηματική τους σκέψη.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή, αρχίζω με μια ειλικρινή συζήτηση για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και τους στόχους που επιθυμεί να πετύχει. Παρατηρώ προσεκτικά τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του μέσα από τις εργασίες του και τις δοκιμασίες. Με βάση αυτή την εικόνα, προσαρμόζω τη διδασκαλία μου ώστε να καλύψω τις ιδιαίτερες ανάγκες του μαθητή και να τον καθοδηγήσω στην επίτευξη των στόχων του.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές