Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βάθης Νικόλας-Ανδρέας

18 ετών 2 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι πρωτοετής φοιτητής του τμήματος Φυσικής ΕΚΠΑ και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας.

 Διαθέτω εμπειρία 2 ετών και αναλαμβάνω μαθητές από κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο). 

Δίνω ιδιαίτερη έμφαση στην κάλυψη κενών από προηγούμενες τάξεις, καθώς και στη δημιουργία γερών και συμπαγών γνωσιακών θεμελίων που θα βοηθήσουν τους μαθητές να αφομοιώνουν και να κατανοούν σε βάθος τη διδακτέα ύλη.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ως πρωτοετής, έχοντας συγκεντρώσει 18.700 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις, γνωρίζω από πρώτο χέρι τη δυσκολία των μαθητών και, έτσι, μπορώ να παρέχω στήριξη και έναν φιλικό χώρο για διευκρινήσεις, επίλυση αποριών και διδασκαλίας της ύλης. 

Ως προς τη διαδικασία του μαθήματος:

• Είμαι οργανωμένος, με ποικίλες σημειώσεις, ασκήσεις, επαναληπτικά διαγωνίσματα και θεωρία από το σύνολο των βοηθημάτων του εμπορίου, καθώς και εξοπλισμένος με εργαλεία διδασκαλίας που διευκολύνουν το μάθημα.

• Προσαρμόζω το μάθημα στις ανάγκες του μαθητή και είμαι ανοιχτός στην ανατροφοδότηση, με σκοπό την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων. 

• Εφαρμόζω διαδραστικές και πρωτοποριακές μεθόδους, με στόχο την ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας και της δυνατότητας επίλυσης προβλημάτων στα πλαίσια των φυσικών επιστημών. 

• Δίνω έμφαση στη δημιουργία βάσεων και στην επανάληψη, ώστε η ύλη να αφομοιώνεται οργανικά και ο μαθητής να μην συναντά δυσκολίες στις μεγαλύτερες τάξεις λόγω κενών.

Ως προς το ύφος του μαθήματος:

• Δημιουργώ ένα φιλικό περιβάλλον, στο οποίο ο μαθητής θα αισθάνεται άνετα να εκφράζει τις δυσκολίες του και να εκφέρει απορίες.

• Είμαι πολύ μεταδοτικός και προσπαθώ να κάνω το μάθημα ευχάριστο, ενδιαφέρον και εύληπτο προς τους μαθητές.

• Ενθαρρύνω τους μαθητές στις προσπάθειές τους και τους τονώνω το ηθικό. 

Πάνω απ' όλα, η διδασκαλία είναι το πάθος μου και στόχος μου είναι να εμπνέω τους μαθητές και να τους στηρίζω στον δρόμο της επιτυχίας!

Επαγγελματική Εμπειρία

Παρά το νεαρό της ηλικίας μου, έχω εμπειρία διδασκαλίας 2 ετών, με επιτυχίες, τόσο σε ενδοσχολικό, όσο και σε επίπεδο πανελλαδικών εξετάσεων. 

Την πρώτη χρονιά (2022-2023) παρέδιδα ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών σε δύο παιδιά τάξεων Β'Λυκείου και Γ' Γυμνασίου, με στόχο έναν άριστο βαθμό στις ενδοσχολικές εξετάσεις με τράπεζα θεμάτων και μια είσοδο σε πρότυπο Λύκειο αντίστοιχα. 

Τη δεύτερη χρονιά (2023-2024) παρέδιδα ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών και Φυσικής σε τρεις μαθήτριες Γ' Λυκείου, οι οποίες κατάφεραν να περάσουν στις σχολές της επιλογής τους. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η αγάπη μου για τη διδασκαλία και την επικοινωνία των φυσικών επιστημών με μαθητές ξεκίνησε πριν δύο χρόνια, με τις εμπειρίες που περιγράφω παραπάνω. Έκτοτε, η διδασκαλία είναι πάθος και όνειρο ζωής, ενώ παράλληλα ενδέχεται να αποτελέσει μια οικονομική στήριξη για την έναρξη της φοιτητικής μου σταδιοδρομίας. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Καίριας σημασίας για μια σωστή διαδικασία μαθήματος είναι η επικοινωνία με τον μαθητή μέσα σε ένα περιβάλλον ασφάλειας και φιλικότητας. Θεωρώ πως, έχοντας πρόσφατα τελειώσει το Λύκειο, μπορώ να ψυχανεμίζομαι με ευκολία τα σημεία εκείνα που δυσκολεύουν συχνά τους μαθητές και να στοχεύω με μεγαλύτερη αμεσότητα στην επίλυση αποριών. Ακόμη, διαθέτω μεγάλη συλλογή επαναληπτικών διαγωνισμάτων και φύλλων εργασίας, τα οποία θα με κατευθύνουν σχετικά με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του μαθητή. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Θερινά μαθήματα
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Εξαιρετικός καθηγητή, άψογη επικοινωνία και επιτυχία με τα επιθυμητά αποτελέσματα!

Δησκ

Ξεκίνησα ιδιαίτερα μαθήματα με τον συγκεκριμένο καθηγητή πριν δυο χρόνια προκειμένου να μπορέσω να γράψω μαθηματικά στις προαγωγικές εξετάσεις της Δευτέρας τάξης του Λυκείου. Ουσα μαθήτρια της θεωρητικής κατεύθυνσης σε όλη την Δευτέρα λυκείου δεν πρόσεξα ποτε στο συγκεκριμένο μάθημα και ηθελα να κάνω ιδιαίτερα για να μην παραδώσω λευκη κόλλα. Ο Νίκος δεν ικανοποίησε μόνο τις προσδοκίες μου Αλλα με έκανε να πιστεύω στον εαυτό μου και να γράψω έναν βαθμό που δεν είχα αγγίξει ποτε σε εξετάσεις μαθηματικών. Συγκεκριμένα, ξεκινήσαμε τα ιδιαίτερα μαθήματα μια εβδομάδα πριν τις εξετάσεις… και μέσα σε μια εβδομάδα ο Νίκος κατάφερε να μου καλύψει όλα τα κενά των προηγούμενων τάξεων και να μου παραδώσει την ύλη των μαθηματικών της Δευτέρας Λυκείου, μιας και δεν είχα έρθει ξανά σε τριβή με την συγκεκριμένη υλη αφού δεν πρόσεχα στο σχολείο όπως προαναφέρθηκα, προσαρμόζοντας το μάθημα στις δικές μου ανάγκες και υιοθετώντας τεχνικές και εκπαιδευτικές μεθόδους που δεν είχα ξαναδεί ούτε σε προηγούμενους καθηγητές μαθηματικών που είχα τα προηγούμενα χρόνια. Και έτσι κατάφερα απο το μηδέν και με μαθήματα μιας εβδομάδας να γράψω 17 στις προαγωγικές εξετάσεις της Δευτέρας Λυκείου.

Κουμαρτζάκη Νάγια