Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κανέλλας Χάρης

36 ετών
Πτυχία
University of Oslo
PhD - Astrophysics 2018 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ, μεταπτυχικό στην Αστροφυσική από πανεπιστήμιο Leuven (Βέλγιο), και διδάκτωρ Αστροφυσικής από πανεπιστήμιο του Οσλο και παραδίδω μαθήματα Φυσικής σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου.
Έχω εμπειρία διδασκαλίας φοιτητών στα Αγγλικά.

Δούλεψα συνολικά για 6 μήνες στο Αστεροσκοπείο Αθηνών και Βρυξελλών.

Κατέχω επίσης εμπειρία ως Data Scientist στον ιδιωτικό  τομέα, με εμπειρία στην τεχνητή νοϋμοσύνη και μηχανική μάθηση.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η επιλογή μου ως καθηγητή ιδιαίτερων μαθημάτων αποτελεί μια ένδειξη εμπιστοσύνης από τον γονέα ή τον μαθητή. 

Αυτή η εμπιστοσύνη με γεμίζει με ένα βαθύ αίσθημα ευθύνης και υποχρέωσης να είμαι συνεπής και προετοιμασμένος για κάθε πρόκληση που μπορεί να εμφανιστεί.

Με την εμπειρία μου πάνω στο αντικείμενο για είμαι σίγουρος ότι μπορώ να προσφέρω ουσιαστική αξία και πολύτιμη υποστήριξη σε όποιον επιλέξει τις υπηρεσίες μου.

Επαγγελματική Εμπειρία

Η προσέγγισή μου στη διδασκαλία επικεντρώνεται στο να καλλιεργήσω το πάθος των μαθητών για τη φυσική και να τους βοηθήσω να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς τους στόχους. Συγκεκριμένα:

  • Διδασκαλία Φυσικής: Καλύπτω πλήρως την ύλη γυμνασίου και λυκείου, με ιδιαίτερη έμφαση στις απαιτητικές ενότητες των μαθημάτων.
  • Προσαρμογή στις ανάγκες του μαθητή: Διαμορφώνω το πρόγραμμα και τον τρόπο διδασκαλίας με βάση τις ανάγκες και τον ρυθμό μάθησης κάθε μαθητή.
  • Χρήση σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας: Αξιοποιώ ψηφιακά εργαλεία και διαδραστικές πλατφόρμες για αποτελεσματική και άμεση online διδασκαλία.
  • Επιτυχία και Αυτοπεποίθηση: Στόχος μου είναι όχι μόνο η βελτίωση της επίδοσης, αλλά και η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης του μαθητή.
  • Εμπειρία στη διδασκαλία φοιτητών πτυχίου και μεταπτυχιακού κατά τις διδακτορικές μου σπουδές. 
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Διάλεξα τη διδασκαλία γιατί με συναρπάζει η ιδέα να μοιράζομαι γνώση και να βοηθώ τους μαθητές να ανακαλύπτουν καινούργιες έννοιες. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για μένα είναι να βλέπω τους μαθητές μου να εξελίσσονται και να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Αγαπώ την πρόκληση του να προσαρμόζω τη διδασκαλία στις ανάγκες του κάθε μαθητή, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που τους ενθαρρύνει να μαθαίνουν με ενθουσιασμό.

Για μένα, η διδασκαλία είναι κάτι περισσότερο από ένα επάγγελμα—είναι ο τρόπος μου να συμβάλλω στο μέλλον της κοινωνίας, βοηθώντας τους μαθητές να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα τους οδηγήσουν σε επιτυχίες.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσα από τις συζητήσεις μου με τους μαθητές, γίνεται φανερό πού δυσκολεύονται και πώς σκέφτονται και αντιλαμβάνονται τα Μαθηματικά και τη Φυσική. Ποιοι έιναι οι στόχοι τους, τι περιμένουν να μάθουν και πως έχουν σκοπό να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους.

Το 90% των παιδιών που παρουσίασαν την ανάγκη για ιδιαίτερα είναι επειδή δεν έδειξαν ποτέ πραγματικό ενδιαφέρον στην τάξη. Και αυτό συμβαίνει επειδή δεν εμπνεύστηκαν καταλλήλως από τον κατάλληλο διδάσκοντα. 

Χωρίς τη σωστή σχέση, δεν μπορούν να δημιουργηθούν τα απαραίτητα θεμέλια για να αναπτύξει ο μαθητής γνήσιο ενδιαφέρον, να αρχίσει να μαθαίνει ουσιαστικά και να διατυπώνει τις δικές του απορίες.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές