Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σοφία Μπουρνελάκη

19 ετών 1 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Γεια σας! Είμαι φοιτήτρια Νομικής και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα, κυρίως φιλολογικά και αγγλικά σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Σε μικρότερες ηλικίες προσφέρω και μαθήματα δημιουργικής απασχόλησης. 

(Στις περιοχές Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη, Γλυφάδα και Ελληνικό)

Εάν ενδιαφέρεστε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο Skype: sophia bournelaki (χωρίς κεφαλαία) !

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Τα παιδιά τείνουν να με προσέχουν και να νιώθουν άνετα μαζί μου, γεγονός που διευκολύνει τη διδασκαλία και βοηθά στην αποτελεσματική επικοινωνία. Επιπλέον, έχω εμπειρία στη διαχείριση της διάσπασης προσοχής και πάντοτε εξασφαλίζω πως οι μαθητές μου προσέχουν και κατανοούν πλήρως το μάθημα. Κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός και στόχος μου είναι να βοηθήσω να προοδεύσει με τρόπο που ταιριάζει στις ανάγκες του. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό για εμένα να διασφαλίζω καλή και ανοιχτή επικοινωνία με τους γονείς.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδάσκω ιδιαίτερα εδώ και ένα χρόνο σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Η διδασκαλία είναι κάτι που απολαμβάνω πραγματικά και στο οποίο συνειδητοποίησα ότι έχω έφεση. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ξεκίνησα τα ιδιαίτερα αφότου μου ζήτησαν γνωστοί μου βοήθεια και κατευθείαν το λάτρεψα και αποφάσισα να το επεκτείνω και να παραδίδω συστηματικά. Λατρεύω να βοηθάω τα παιδιά να κατανοούν δύσκολες έννοιες και να βλέπω τη χαρά τους όταν το καταφέρνουν. Η διδασκαλία είναι για μένα ένας τρόπος να συμβάλλω θετικά στην εκπαίδευση και εξέλιξή τους. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αρχικά, ακούω και παρατηρώ προσεκτικά τι χρειάζεται ο κάθε μαθητής και προσπαθώ να καταλάβω τι τον δυσκολεύει. Κατανοώ ότι οι μαθητές μαθαίνουν καλύτερα με διαφορετικούς τρόπους, όπως γράφοντας, ακούγοντας ή διαβάζοντας. Στη συνέχεια, προσαρμόζω τη διδασκαλία μου ανάλογα με τις προτιμήσεις του μαθητή, ώστε να νιώθει άνετα και να προοδεύει κε το δικό του ρυθμό.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές