Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ρουγγανάκου Λυδία

27 ετών 5 έτη διδακτικής εμπειρίας
Νέο Ηράκλειο Αττικής
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Καθοδηγώ μαθητές δημοτικού στην καθημερινή τους μελέτη και αναπτυσσουμε μαζί ωφελιμες δεξιότητες. Επίσης, παραδίδω ιδιαίτερα φιλολογικα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και Λυκείου στο χώρο σας και online.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχοντας ως κίνητρο την αγάπη για τη μάθηση και την προσωπική εξέλιξη των παιδιών, εστιαζω στις ατομικές τους ανάγκες και προσαρμοζω τη διδασκαλία μου ώστε να επιτυγχανουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Με αγάπη και αφοσίωση για την εκπαιδευτική διαδικασία, παραδίδω μαθήματα σε μαθητές όλων των επιπέδων. Με μεθοδικότητα και υπομονή, προσαρμόζω τις διδασκαλίες μου στις ανάγκες κάθε μαθητή, βοηθώντας τους να αναπτύξουν κριτική σκέψη και να πετύχουν τους στόχους τους. Η εμπειρία μου περιλαμβάνει παράδοση ιδιαιτερων μαθημάτων καθώς και μελέτη σε εξειδικευμενα κέντρα με μαθησιακές δυσκολίες.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μέσω της διδασκαλίας μου δίνεται η δυνατότητα να μεταδίδω γνώσεις που αναπτύσσουν την κριτική σκέψη, την αυτόπεποιθηση και την αγάπη για τη μάθηση.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η επαγγελματική μου εμπειρία μου επιτρέπει να κατανοώ τις ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε μαθητή και να προσαρμοζω τη διδασκαλία μου με βάση αυτές.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές