Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σ. Χριστινα

19 ετών 1 έτη διδακτικής εμπειρίας
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Ονομάζομαι Χριστίνα. Πέρασα στο τμήμα Διατροφολογίας και Διαιτολογίας Τρικάλων, ωστόσο αποφάσισα να ακολουθήσω το όνειρό μου και να σπουδάσω Ψυχολογία. Είμαι στο 2ο έτος και επιθυμώ να ειδικευτώ στη Παιδοψυχολογία. Για τον λόγο αυτό, έχω κάνει διάφορα σεμινάρια και προγράμματα που αφορούν τα παιδιά ( Σχολική Ψυχολογία, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Δικαιώματα Παιδιών και Παιδική Προστασία). Έχω ευέλικτο ωράριο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές διαθέσιμες ώρες για ιδιαίτερα. Έχω ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά και αρκετές γνώσεις σχετικά με τη διαδικασία της μάθησης, λόγω του αντικειμένου μου. Έχω δύο proficiency στα αγγλικά ( Michigan και Cambridge), και έχω τελειώσει το Λύκειο με άριστα 19,8. Έχω εργαστεί σε τηλεφωνικό κέντρο, γραμμή έκτακτης ανάγκης, οδική βοήθεια και φροντίδα ατυχήματος. Κατέχω πτυχίο Πρώτων Βοηθειών. 
Έχω πάρα πολύ όρεξη και μεράκι να βοηθήσω παιδάκια Δημοτικού και Γυμνασίου, με τις ασκήσεις για το σπίτι, αλλά και με επιπλέον δικό μου υλικό, φωτοτυπίες και βοηθήματα. Εάν ενδιαφέρεστε καλέστε ή στείλτε μήνυμα. Τέλος, έχω δημιουργήσει έναν επαγγελματικό λογαριασμό στο όπου υπάρχει υλικό για θέματα που αφορούν τη Ψυχολογία, τα Παιδιά και την Αυτοβελτιώση.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει
  • Για την αγάπη που έχω για τα παιδιά κι την εμπειρία μου με αυτά. 
  • Για τις γνώσεις και την ικανότητα απόλυτης καθοδήγησης και συντονισμένης μελέτης σε παιδάκια Δημοτικού.
  • Για το αντικείμενο με το οποίο επιθυμώ να ασχοληθώ (Παιδοψυχολογία), λόγω του οποίου έχω ήδη αρκετές γνώσεις σχετικά με το Παιδί.
  • Για τις ώρες που μπορώ να διαθέσω, αφού μπορώ να εξυπηρετήσω οποιαδήποτε ώρα πρωί-μεσημέρι-απόγευμα από Δευτέρα εώς Παρασκευή. 
Επαγγελματική Εμπειρία

εφωνικό Κέντρο

Ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδί Δημοτικού 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αφενός γιατί θεωρώ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στο 100% και να βοηθήσω ουσιαστικά σε αυτές τις τάξεις. Αφετέρου γιατί έχω πολύ όρεξη να ασχοληθώ με αυτό τον τομέα. Με ενδιαφέρουν πάρα πολύ τα παιδιά και η διαδικασία της μάθησης, οπότε θεωρώ ότι το πτυχίο της Ψυχολογίας βοηθά στη διδασκαλία και το αντίθετο. Θέλω να αποκτήσουν γνώσεις τα παιδιά και ταυτόχρονα να μάθω και γω από αυτά. Τέλος, κατά την άποψή μου είναι η πιο ευχάριστη δουλεία, αν είσαι άτομο με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για μένα το πιο σημαντικό είναι η επικοινωνία με το παιδί, κάτι που θεωρώ ότι μπορώ να πετύχω. Όλα τα παιδιά έχουν απίστευτες ικανότητες που με σωστή καθοδήγηση θα ''ξεκλειδώσουν''. Ο πρώτος μου στόχος είναι να βρω τον κώδικα επικοινωνίας με το παιδί. Μόλις συμβεί αυτό, θα καταλαβαίνω κατευθείαν, και πιο σημαντικά, θα καταλαβαίνει και το ίδιο, που χρειάζεται να εστιάσουμε και που υπάρχει εκπαιδευτική ανάγκη. Η διδασκαλία προϋποθέτει συνεργασία, θέτοντας πάντα όρους, κανόνες και ξεκάθαρους ρόλους. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές