Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παζαρακιώτης Μιχάλης

22 ετών 4 έτη διδακτικής εμπειρίας
Μαθηματικά
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Πτυχίο - Μαθηματικά 2024 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Πτυχιούχος μαθηματικός με 4 χρόνια διδακτικής εμπειρίας στην πρωτοβάθμια ,δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών-Φυσικής και Χημείας σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και φοιτητές. Τοποθεσία: Κεντρικός τομέας Αθηνών ή γειτονιές που συνδέονται με συγκοινωνίες.

-Πλούσιο Εκπαιδευτικό Υλικό και εξατομικευμένο σχέδιο μαθήματος για κάθε παιδί

-Καλή και φιλική επικοινωνία με τα παιδιά

-Ελαστικό ωράριο

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Θα έχετε να κάνετε με μία φιλική κοινωνική και ευχάριστη προσωπικότητα η οποία αγαπάει την διδακτική και έχει πολλές πλευρές και αναζητήσεις .Κυρίο κλειδί είναι η επικοινωνία με την μαθήτρια ή μαθητή καθώς και με τους γονείς. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω ένα ασφαλές περιβάλλον μάθησης για ένα παιδί, ώστε να εξοπλιστεί με περισσότερη σιγουριά και να αποκτήσει άνεση στα αντικείμενα που το ενδιαφέρει.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω διδάξει σε πολλαπλούς μαθητές τα τελευταία 4 έτη σε όλες τις τάξεις και βαθμίδες τα μαθήματα των Μαθηματικών, της Φυσικής και της Χημείας .Έχω αναλάβει και γκρουπ παιδιών έως 2 άτομα όπως και ενήλικες που ενδιαφερόντουσαν για τον διαγωνισμό ΑΣΕΠ.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδακτική για εμένα ήταν μια άμεση σύνδεση όταν ξεκίνησα στα 18 να βοηθάω την μικρή αδερφή της κολλητής μου και είδα ότι η ώρα περνούσε πάρα πολύ γρήγορα. Το απολάμβανα πάρα πολύ και έβλεπα ότι μπορούσα να βοηθήσω παιδιά που ήξερα με τις γνώσεις μου και την μεταδοτικότητά μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Πρώτα από όλα θα συζητούσα μαζί με τον ίδιο τον μαθητή, έπειτα με τους γονείς του αν μιλάμε για ανήλικο μαθητή και στην πορεία του μαθήματος θα προσπαθούσα μέσα από συγκεκριμένες ασκήσεις και μεθόδους να εντοπίσω ποιες είναι οι εκπαιδευτικές του ανάγκες.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές