Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κουτσουμπίδης Χρόνης

38 ετών 17 έτη διδακτικής εμπειρίας
Guitar
Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης/Κιθάρα
Φούγκα
Πτυχία
Mozarteum University
Master - Guitar 2015 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Πτυχίο - Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης/Κιθάρα 2009 Επαληθευμένο
Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας
Δίπλωμα - Κιθάρα 2007 Επαληθευμένο
Νέο Ωδείο Πτολεμαΐδας
Πτυχίο - Φούγκα 2020 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Μαθήματα κλασικής κιθάρας και θεωρητικών μουσικής. Προετοιμασία για εισαγωγικές εξετάσεις σε μουσικά σχολεία και τμήματα μουσικών σπουδών. Δια ζώσης σε Λευκάδα και Πρέβεζα. Διαδικτυακά μαθήματα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

« …εντυπωσίασε με τη δεξιοτεχνία του το κοινό…»
«Ημερησία» εφημερίδα
Ο Χρόνης Κουτσουμπίδης γεννήθηκε το 1986. Σε ηλικία 7 ετών ξεκινάει τις μουσικές του σπουδές και το 2007 παίρνει δίπλωμα κιθάρας από το Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας έχοντας τα τελευταία 7 χρόνια υποτροφία, με βαθμό Άριστα, Α’ Βραβείο και Αριστείο εξαιρετικής επίδοσης.
Το 2009 αποφοιτά από το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας από την τάξη ειδίκευσης κιθάρας της Έλενας Παπανδρέου, ενώ το 2015 αποφοιτά από το Mozarteum Πανεπιστήμιο του Salzburg από το πρόγραμμα « Master program guitar », στην τάξη του Eliot Fisk.
Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου Αρμονίας (2005), Αντίστιξης (2018) και Φυγής (2020), ενώ από το 2021 σπουδάζει σύνθεση στο τμήμα μουσικών σπουδών του ΑΠΘ, με καθηγητή το Δημήτρη Παπαγεωργίου.
Έχει παρακολουθήσει μαθήματα με σημαντικούς μουσικούς μεταξύ των οποίων οι O. Ghiglia, R. Dyens, C. Domeniconi, M. Tamayo, T. Korhonen, M. Escarpa.
Νικητής βραβείων σε διαγωνισμούς με κυριότερα τα Πρώτα Βραβεία στο Διεθνή Διαγωνισμό του Gargnano της Ιταλίας (2010), στον Πανελλήνιο Διαγωνσιμό στη Βέροια (2008), στο Διεθνή Διαγωνισμό του Φεστιβάλ Βόλου (2001). Πρώτο βραβείο στο Διεθνές φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ( 2016 ) και δεύτερο βραβείο στο Διεθνή διαγωνισμό “Savarez-Corelli” (2015) με το Αeolian Guitar Duo, ενώ έχει βραβευτεί και από τον σύλλογο φίλων κιθάρας «Δημήτρης Φάμπας» για την συμβολή του στη διάδοση του έργου του Δημήτρη Φάμπα.
Έχει δώσει συναυλίες σόλο και μουσικής δωματίου σε Ελλάδα και Αυστρία, ενώ έχει συμπράξει και με τη συμφωνική ορχήστρα του Τ.Μ.Ε.Τ.
Το 2018 κυκλοφορεί ο πρώτος του δίσκος με έργα για κιθάρα του Γιώργου Νούση από την εταιρεία Doberman-Yppan productions. Έργα του έχουν εκδοθεί από τον εκδοτικό οίκο «Pizzicato Noten».
 

Επαγγελματική Εμπειρία

17 χρόνια διδασκαλίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Video

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές