Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσαμπάση Μαριάνθη

23 ετών 1 έτη διδακτικής εμπειρίας
Φιλόλογος
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Πτυχίο - Φιλόλογος 2024 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Πιστοποίηση - Συμβουλευτική και επαγγελματικός προσανατολισμός 2024 Επαληθευμένο
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο
Σεμινάριο - Ειδική Αγωγή 2024 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Ονομάζομαι Τσαμπάση Μαριάνθη και είμαι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κρήτης. Προσφέρω ιδιαίτερα μαθήματα φιλολογικών μαθημάτων για όλες τις τάξεις Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Διαθέτω επιπλέον εκπαίδευση στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, καθώς και στην Ειδική Αγωγή, που μου επιτρέπει να προσαρμόζω τη διδασκαλία στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μαθητή.

Αν αναζητάτε ενισχυτική διδασκαλία για να βελτιώσετε την απόδοσή σας ή χρειάζεστε υποστήριξη σε συγκεκριμένα φιλολογικά αντικείμενα, είμαι στη διάθεσή σας!

Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσουμε ένα πρώτο μάθημα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Οι σπουδές μου στη Φιλολογία σε συνδυασμό με την επιπλέον εκπαίδευση στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό με καθιστούν ικανή να παρέχω μια ολιστική προσέγγιση στη διδασκαλία. Μπορώ να βοηθήσω τους μαθητές όχι μόνο να κατανοήσουν τα φιλολογικά μαθήματα, αλλά και να αναπτύξουν δεξιότητες κριτικής σκέψης και αυτογνωσίας.
Η εξειδίκευσή μου στην Ειδική Αγωγή μου επιτρέπει να προσαρμόζω τη διδασκαλία σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μαθητή. Είτε πρόκειται για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες είτε για εκείνους που χρειάζονται μια διαφορετική μέθοδο μάθησης, παρέχω την κατάλληλη υποστήριξη για την επίτευξη των μαθησιακών τους στόχων.
Πιστεύω ότι η εκπαίδευση πρέπει να είναι περισσότερο από απλή μετάδοση γνώσεων. Στοχεύω στην ολόπλευρη ανάπτυξη του μαθητή, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση, τη δημιουργικότητα και την ικανότητά του να αντιμετωπίζει προκλήσεις. Μέσω της διδασκαλίας μου, οι μαθητές μαθαίνουν να αγαπούν τη γλώσσα και την έκφραση, καλλιεργώντας τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.
Δεσμεύομαι να βοηθήσω κάθε μαθητή να επιτύχει το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Είμαι στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες. Ας δουλέψουμε μαζί για να πετύχουμε τους στόχους σας και να κάνουμε τη μάθηση μια ευχάριστη και δημιουργική εμπειρία!
 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές