Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γκόντα Μάρω

22 ετών
Βιολογία
Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πτυχίο - Βιολογία 2024
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Ονομάζομαι Μάρω Γκόντα και είμαι απόφοιτητη του τμήματος Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Αναλαμβάνω ιδιαίτερα μαθήματα Βιολογίας και Χημείας έως τις τάξεις του Γυμνασίου, καθώς και ιδιαίτερα μαθήματα (και άλλων μαθημάτων) Δημοτικού. Η διδασκαλία δύναται να γίνει είτε στο χώρο σας είτε εξ αποστάσεως, με ανάλογη προσαρμογή του μαθήματος στις ανάγκες και τους στόχους σας. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τις ώρες και το επίπεδο και είναι πάντα συζητήσιμες. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα μάθημα, στείλτε μου για περαιτέρω επικοινωνία.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Σκοπός μου είναι η δημιουργία ενός θετικού και υποστηρικτικού περιβάλλοντος μάθησης, που ενθαρρύνει τους μαθητές να αναπτύξουν την κριτική τους σκέψη και την αυτοπεποίθησή τους. Πιστεύω ότι με τις προηγούμενές μου εμπειρίες στην καθοδήγηση ομάδων παιδιών έχω αποκτήσει αρκετές δεξιότητες στην επικοινωνία, την οργάνωση και την καθοδήγηση, κάτι που μεταφέρω και στα μαθήματά μου.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω πολύετη εμπειρία στην ενασχόληση με παιδιά ως κοινοτάρχισσα σε παιδικές κατασκηνώσεις. Αυτή η πολύτιμη εμπειρία με έχει εμπλουτίσει με τη γνώση του πώς να συνδυάζω τη διδακτική με τη φροντίδα και την ενθάρρυνση των μαθητών, κάτι που αποτελεί για εμένα μεγάλο πλεονέκτημα στη διδασκαλία της Βιολογίας.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η επιλογή μου να ασχοληθώ με τη διδασκαλία βασίζεται στο στόχο μου να κάνω τη μάθηση μια ενδιαφέρουσα και δημιουργική διαδικασία, που θα εμπνέει τους μαθητές να συνεχίσουν να εξερευνούν τον κόσμο της επιστήμης και πέρα από τα μαθήματα.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές