Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σιμιτσή Βαλεντίνη

28 ετών 7 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού. Προσφέρεται προσωπικό υλικό για κάθε τάξη και εξατομικευμένη διδασκαλία, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε μαθητή ή μαθήτριας

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω εμπειρία αρκετών χρόνων αλλά ταυτόχρονα έχω όρεξη για να προσφέρω το καλύτερο δυνατό σε κάθε μαθητή/τρια. Έχω ασχοληθεί και προτιμώ νέους παιδαγωγικούς τρόπους διδασσκαλίας τους οποίους και εφαρμόζω με επιτυχία αυτά τα χρόνια. Επιπλέον ο χρόνος που αφιερώνω σε κάθε μαθητή δεν αφορά μόνο τη μελέτη των σχολικών μαθημάτων, αλλά κυρίως την απόκτηση εποικοδομητικών και ουσιαστικών γνώσεων. Γι' αυτό άλλωστε παρέχω  υλικό με θεωρία και ασκήσεις για κάθε τάξη του δημοτικού. Ωστόσο, επειδή κάθε μαθητής/τρια είναι διαφορετικός/κή φροντίζω πάντα την προετοιμασία του μαθήματός μας.

Επαγγελματική Εμπειρία

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα και έχω διδάξει στην ιδιωτική αλλά και στη δημόσια εκπαίδευση.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Καθώς προέρχομαι από μια οικογένεια εκπαιδευτικών, η διδασκαλία είναι κάτι που αγάπησα από μικρή. Αυτή η αγάπη αλλά και η αγάπη προς τους μαθητές μου με οδήγησαν σ' αυτήν την επιλογή. Γι' αυτό φροντίζω συστηματικά να εξελίσσομαι ως εκπαιδευτικός.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι ανάγκες κάθε μαθητή αναγνωρίζονται με κάποιες αναγνωριστικές διαδικασίες ως προς τη γραφή, την ανάγνωση, την ορθογραφία και την επίλυση προβλημάτων. Σε περίπτωση που αντιληφθώ κάποια μαθησιακή δυσκολία, ενημερώνω αμέσως τους γονείς και τους προτείνω την εξέταση του μαθητή/τριας από ειδικό παιδαγωγό, ώστε να βοηθήσουμε από κοινού στην ωμαλότερη σχολική του πορεία.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές