Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δεφιγγου Μαρια

39 ετών 15 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Μαθητές Γυμνασίου

Αναλαμβάνω τη διδασκαλία μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου με έμφαση την κάλυψη τυχών κενών από προηγούμενες τάξεις, την ανάπτυξη δεξιοτήτων γραφής και κατανόησης κειμένων με στόχο την άριστη προετοιμασία για τις εξετάσεις. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Δίνω έμφαση στην κάλυψη  κενών από προηγούμενες τάξεις, την ανάπτυξη δεξιοτήτων γραφής και κατανόησης κειμένων με στόχο την άριστη προετοιμασία για τις εξετάσεις. Θεωρώ πολύ σημαντική τη γλωσσική ανάπτυξη των μαθητών, η οποία θα τους βοηθήσει και στα υπόλοιπα μαθήματα, αλλά και στη ζωή τους γενικότερα, γ' αυτό και δίνω έμφαση σε αυτό. Τέλος, παρέχω χειρόγραφες σημειώσεις και δακτυλογραφημενες, καθώς και στήριξη του μαθητή με οπτικό ακουστικό υλικό για ενίσχυση της μάθησης και της εμπέδωσης της ύλης. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Είμαι φιλόλογος με πολυετή εμπειρία σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα σε όλες τις τάξεις του δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου. Η αγάπη μου για τους μαθητές και τις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός μαθητή με έκανε να στραφώ για μεταπτυχιακες σπουδές στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές