Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μούστου Μαρία

22 ετών 3 έτη διδακτικής εμπειρίας
Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι η Μαρία και βρίσκομαι στο τελευταίο έτος σπουδών του τμήματος φιλοσοφίας και παιδαγωγικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου  Θεσσαλονίκης. Κάνω κατ’ οίκον και διαδικτυακά μαθήματα κυρίως φιλολογικά ή δημοτικού.  Για οποιαδήποτε απορία καλέστε .

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι πολύ ευγενική , διαθέτοντας υπομονή και όρεξη να συνεργαστούμε για το καλύτερο δυνατό απουελεσμα πρωτίστως για τα παιδιά !!  Οι μέθοδοι που θέτω σε χρήση είναι κυρίως μαθητοκεντρικοι καθώς επίσης και δημιουργικοί 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έκανα ιδιαίτερα περίπου τρία χρόνια σε μαθητές κυρίως δημοτικού και γυμνασίου . Και σαφώς πρακτική άσκηση σε σχολεία της Θεσσαλονίκης για δυο χρόνια λόγω σχολής. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι ένα κομμάτι δύσκολο αλλά και πολύ όμορφο ταυτόχρονα . Μέσα από τα παιδιά μαθαίνεις και οι εμπειριες που αποκτάς είναι θαρρώ μοναδικές . Η διδασκαλία με έναν δημιουργικό τρόπο κάνει τον καθένα από εμάς να περνάμε  καλα μαθαίνοντας και αποκτώντας  όλο και περισσότερες γνώσεις , με την απουσία οποιαδήποτε πίεσης για το παραπάνω 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες κάθε μαθητή ή μαθήτριας είναι σημαντικό να κατανοούνται εξαρχής . Με την γνωριμία και ορισμένες ερωτήσεις και δράσεις θα εντοπίσω τι είναι αυτό που χρειάζεται τπ εκάστοτε παιδί . 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές