Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παναγιωτοπουλου Μιχαελα

20 ετών 1 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Καλησπέρα σας! Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκειου. Είμαι φοιτήτρια του τμήματος Γεωλογίας Και Γεωπεριβαλλοντος της σχολής Θετικών Επιστημών στο ΕΚΠΑ με ειδίκευση στον τομέα της Γεωφυσικής με εργασία παλαιότερα σε φροντιστήριο. Παρέχω δικό μου υλικό και οι τιμές είναι συζητήσιμες.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Πιστεύω ότι αξιζει να με επιλεξετε, καθώς το αντικείμενο σπουδών μου, η Γεωλογία, περιλαμβάνει μαθήματα πανεπιστημιακού επιπέδου στα Μαθηματικά, τη Φυσική και τη Χημεία. Αυτό μου έχει δώσει άριστη γνώση και βαθιά κατανόηση των τριών αυτών θεμάτων, γεγονός που με καθιστά ιδιαίτερα ικανη να διδάσκω αποτελεσματικά τους μαθητές σε αυτούς τους τομείς. Συνδυάζω την επιστημονική γνώση με τη διδακτική μου εμπειρία, προσαρμόζοντας τις μεθόδους μου στις ανάγκες του κάθε μαθητή για να επιτυγχάνω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω έναν χρόνο εμπειρίας ως εκπαιδευτικός σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στο Γαλάτσι, όπου ασχολήθηκα με την υποστήριξη μαθητών. Παράλληλα, συνεχίζω να εργάζομαι σε αντίστοιχο φροντιστήριο στην περιοχή. Επιπλέον, έχω σημαντική εμπειρία στην παροχή ιδιαίτερων μαθημάτων θετικών επιστημών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, προσαρμόζοντας τις διδακτικές μεθόδους στις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές