Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κόκλα Ακριβή

22 ετών 2 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι 22 ετών, ελληνικής καταγωγής, και έχω ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου στο εξωτερικό. Έχω φοιτήσει σε ελληνικό δημόσιο σχολείο αλλα στην συνέχεια έζησα σε αγγλόφωνες χώρες. Μιλάω άπταιστα ελληνικά και αγγλικά, καθώς ολοκλήρωσα την εκπαίδευσή μου σε ιδιωτικό σχολείο με το πιστοποιητικό Proficiency στα αγγλικά.

Αυτήν την περίοδο σπουδάζω στη Σουηδία, αλλά κάνω ένα εξάμηνο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Αγαπώ να περνάω χρόνο με παιδιά και πιστεύω πως είναι σημαντικό για κάθε μαθητή να αισθάνεται άνετα με τον δάσκαλό του, ώστε να μπορεί να μαθαίνει με τον καλύτερο τρόπο.

Προσφέρω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών ή βοήθεια με μαθήματα δημοτικού, προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε μαθητή. Επικοινωνήστε μαζί μου .

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

H διεθνής μου εμπειρία και η εκπαίδευσή μου στην Ελλάδα, Σουηδία και Νότια Άφρικη, σε συνδυασμό με το πάθος μου για τη διδασκαλία, με καθιστούν κατάλληλη για να παρέχω ποιοτική και εξατομικευμένη υποστήριξη σε κάθε μαθητή.

Επαγγελματική Εμπειρία
  • Ιδιωτικά Μαθήματα: Έχω εργαστεί ως δασκάλα ιδιωτικών μαθημάτων σε ιδιωτικές οικογένειες, παρέχοντας βοήθεια και καθοδήγηση σε αγγλικά και μαθήματα γυμνασίου στο έξωτερικο.
  • Αu Pair: Εργάστηκα ως au pair για 6 μήνες, όπου απέκτησα εμπειρία στη φροντίδα και διδασκαλία παιδιών, δημιουργώντας ένα θετικό και υποστηρικτικό περιβάλλον για την ανάπτυξή τους.
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω τους μαθητές να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν τόσο ακαδημαϊκά όσο και προσωπικά. Επιδιώκω να δημιουργήσω ένα θετικό και υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης που ενθαρρύνει την εξερεύνηση και την ανάπτυξη.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Προσφέρω δωρεάν εισαγωγικό μάθημα όπου θα συναντηθούμε με τον μαθητή για να αξιολογήσουμε το επίπεδό του και να εντοπίσουμε τις περιοχές που χρειάζονται περισσότερη βοήθεια. Μέσω αυτής της διαδικασίας, μπορώ να προσαρμόσω τη διδασκαλία ώστε να καλύψει καλύτερα τις ανάγκες του μαθητή.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές