Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παναγόπουλος Νικόλαος

21 ετών 3 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Επαγγελματίες

Προσφέρω διαδικτυακά μαθήματα Python 3.9+ για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή επιπέδου γνώσεων. Είτε είστε μαθητής Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου (συμπεριλαμβανομένων ΕΠΑΛ ), φοιτητής, επαγγελματίας ή απλά ενθουσιώδης με την τεχνολογία, τα μαθήματά μου είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Ως Φοιτητής Πληροφορικής, διαθέτω εκτενείς γνώσεις στον προγραμματισμό και την πληροφορική. Με περισσότερα από 4 χρόνια εμπειρίας στην Python από νεαρή ηλικία, είμαι κάτοχος πιστοποιήσεων Scientific Computing with Python και Data Analysis with Python από το FreeCodeCamp, και έχω εμπειρία στο fine-tuning μεγάλων γλωσσικών μοντέλων (LLMs). Εστιάζω στην εξατομικευμένη διδασκαλία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε μαθητή, με στόχο την κατανόηση και εφαρμογή των εννοιών του προγραμματισμού. Ανεξάρτητα από το επίπεδο ή τις ανάγκες σας, είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να πετύχετε στους στόχους σας και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στην Python.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει
  1. Εξειδικευμένη γνώση: Ως ενεργός φοιτητής με πιστοποιήσεις από το FreeCodeCamp και Microsoft, είμαι ενημερωμένος για τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες στον τομέα της πληροφορικής.
  2. Εξατομικευμένη προσέγγιση και μεταδοτικότητα: Προσαρμόζω τη διδασκαλία μου στις ανάγκες και το ρυθμό μάθησης κάθε μαθητή, είτε πρόκειται για αρχάριους είτε για προχωρημένους.
  3. Πρακτική εφαρμογή: Συνδυάζω τη θεωρία με πρακτικές ασκήσεις και projects, εστιάζοντας στην επιστημονική υπολογιστική και την ανάλυση δεδομένων.
  4. Εμπειρία σε σύγχρονες τεχνολογίες: Η εμπειρία μου στην εκπαίδευση Μεγάλων Γλωσσικών Μοντέλων (fine-tuning LLMs) προσφέρει μια μοναδική προοπτική στις εφαρμογές της Python στην τεχνητή νοημοσύνη.
  5. Εξειδίκευση στα ΕΠΑΛ: Προσφέρω στοχευμένη προετοιμασία για μαθητές ΕΠΑΛ στο μάθημα της Python και προσφέρω προετοιμασία για πανελλήνιες.
Επαγγελματική Εμπειρία

Ως φοιτητής Πληροφορικής έχω αποκτήσει σημαντική εμπειρία στον προγραμματισμό και τις τεχνολογίες πληροφορικής. Έχω εργαστεί σε διάφορα projects που περιλαμβάνουν Python, με έμφαση στην επιστημονική υπολογιστική και την ανάλυση δεδομένων. Επιπλέον, η εμπειρία μου στην εκπαίδευση Μεγάλων Γλωσσικών Μοντέλων (LLMs) μου έχει προσφέρει βαθιά κατανόηση των σύγχρονων εφαρμογών της τεχνητής νοημοσύνης.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία γιατί πιστεύω στη δύναμη της γνώσης και θέλω να μεταδώσω το πάθος μου για την πληροφορική στους νέους. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους μαθητές να αναπτύξουν ισχυρές βάσεις στον προγραμματισμό, ενισχύοντας την κριτική τους σκέψη και τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Επιδιώκω να εμπνεύσω τους μαθητές μου να εξερευνήσουν τις δυνατότητες της τεχνολογίας και να τους προετοιμάσω για μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της πληροφορικής, είτε πρόκειται για ακαδημαϊκή πορεία είτε για επαγγελματική σταδιοδρομία.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή
  1. Αρχική αξιολόγηση: Πραγματοποιώ μια λεπτομερή συζήτηση και αξιολόγηση για να κατανοήσω το επίπεδο γνώσεων, τους στόχους και τις προσδοκίες του μαθητή.
  2. Συνεχής παρακολούθηση: Παρακολουθώ στενά την πρόοδο του μαθητή, ενθαρρύνοντάς τον να εκφράζει τις απορίες και τις δυσκολίες του και προσαρμόζω το πρόγραμμα διδασκαλίας ανάλογα με τις ανάγκες του.
  3. Πρακτικές ασκήσεις: Χρησιμοποιώ ποικίλες ασκήσεις και projects για να εντοπίσω τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες του μαθητή, με έμφαση στην επιστημονική υπολογιστική και την ανάλυση δεδομένων.
  4. Εξατομικευμένο πλάνο: Δημιουργώ ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα μαθημάτων που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους κάθε μαθητή, είτε πρόκειται για γενική εκμάθηση Python είτε για εξειδικευμένη προετοιμασία για τους μαθητές ΕΠΑΛ.
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές