Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καρδαμπίκης Κυριάκος

19 ετών 2 έτη διδακτικής εμπειρίας
Κορυδαλλός
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου

Ιδιαίτερα Μαθήματα Για Γ' Επαλ (Τομέας Πληροφορικής + Μαθηματικά)

Παραδίδω Ιδιαίτερα μαθήματα για Γ' Επαλ στον Τομέα της Πληροφορικής στο μάθημα Δίκτυα Υπολογιστών μαζί και με μαθηματικά Γενικής Παιδείας.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει
  1. Παραδίδω Ιδιαίτερα μαθήματα για Γ' Επαλ στον Τομέα της Πληροφορικής στο μάθημα Δίκτυα Υπολογιστών μαζί και με μαθηματικά Γενικής Παιδείας.
  2. Διαθέτω διδακτική εμπειρία 2 ετών. Είμαι επιτυχών πανελληνίων 2022-2023 με 20 στα μαθήματα (Μαθηματικά, Δίκτυα Υπολογιστών). 
  3. Παρέχω προσώπικες σημειώσεις, μεθοδολογίες στις ασκήσεις, διαγωνίσματα για κάθε κεφάλαιο ακόμη και οργανωμένη δουλειά με μεθοδικότητα, μεγάλη μεταδοτικότητα, υπομονή και διδασκαλία προσαρμοσμένη στις ανάγκες του μαθητή. Στόχος είναι η κατανόηση των διδασκομένων μαθημάτων ώστε να μπορέσει ο μαθητής να ανταπεξέλθει με επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις και ΠΑΝΤΑ με στόxo το 20!!!
Επαγγελματική Εμπειρία
  • Τον πρωτο χρονο της εμπειρία  Εκανα Σε εναν Φιλο μου μαθηματα ιδιαιτερα στα μαθηματα Μαθηματικων και Δικτυα Υπολογιστων,γραψαμε μαζι πανελληνιες, ο φιλος μου εγραψε και στα δυο μαθηματα 19.8, Ενω εγω εγραψα 20.
  • Τον δευτερο χρονο της εμπειρίας μου Εκανα Ιδιαιτερα εξ αποστασεως. Ο οποιος εγραψε Αριστα και στα 2 μαθηματα. Προβλεποντας Ενα απο τα 4 θεματα στο μαθημα των μαθηματικων!!!
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία γιατι ξερω απο πρωτο πρόσωπο την πιεση στις πανελλήνιες και ξερω πως να διαχειριζομαι τον Χρονο για να καλυψω ολο το φασμα της  Υλης στις πανελλήνιες χωρις να αγχώνεται ο μαθητης μου ουτε μια στιγμη .

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή
  • Στο πρωτο Μαθημα(Μαθηματικα) Με μηδεν υποβαθρο μπορει ο μαθητης μου με μεταδοτικότητα και Σωστο διαβασμα να γραψει ΑΡΙΣΤΑ.
  • Στο Δευτερο Μαθημα(Δικτυα Υπολογιστων) Με τις σημειωσεις μου και τις μεθοδολογιες στις ασκησεις και την εξηγηση ΟΛΗΣ της Θεωριας ο μαθητης μου Γραφει Ευκολα ΑΡΙΣΤΑ.
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές