Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τόσκα Αναστασία

24 ετών 1 έτη διδακτικής εμπειρίας
Τμήμα Βιολογίας
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Πτυχίο - Τμήμα Βιολογίας 2023 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στην Αθήνα. Εξειδίκευση σε Βιολογία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία,Έκθεση, Νεοελληνική Λογοτεχνία.Απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Δυνατότητα online διδασκαλίας ή με φυσική παρουσία. Προσαρμογή στις ανάγκες του κάθε μαθητή για καλύτερα αποτελέσματα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αυτό που με ξεχωρίζει είναι η ικανότητά μου να προσαρμόζω τη διδασκαλία στις ανάγκες κάθε μαθητή, δημιουργώντας ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και υποστήριξης. Ταυτόχρονα με την ευγένια και το χαμόγελο προσπαθώ να κερδίσω την εμπιστοσύνη του μαθητή και να δημιουργήσω ένα κλίμα οικειότητας ώστε ο εκάστοτε μαθητής να νιώθει άνετα να επικοινωνήσει τις ανάγκες του και τις δυσκολίες του σε κάθε μάθημα.  Επιπλέον, δίνω ιδιαίτερη σημασία στην κατανόηση των θεμελιωδών αρχών των μαθημάτων και όχι απλά στην αποστήθιση.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω ένα έτος εμπειρίας ως καθηγήτρια σε ιδιαίτερα μαθήματα, βοηθώντας μαθητές να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στη Βιολογία, τη Φυσική και τη Χημεία και την Έκθεση.Η εμπειρία μου περιλαμβάνει εξατομικευμένες μεθόδους διδασκαλίας και στενή συνεργασία με τους μαθητές για να καλύψουν τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία γιατί μου αρέσει να βοηθώ τους μαθητές να ξεπερνούν τις δυσκολίες τους και να αποκτούν αυτοπεποίθηση. Πιστεύω ότι η γνώση είναι δύναμη και η διδασκαλία είναι ένα μέσο να εμπνεύσεις και να καθοδηγήσεις. Επιπλέον έδωσα την ευκαιρία στον εαυτό μου να δοκιμάσω την διδασκαλία και είδα ότι ήταν κάτι το οποίο μου ταιριάζει πολύ και είμαι ιδιαίτερα καλή σε αυτό οπότε μέσα από την αλληλεπίδραση μου με τα παιδιά κερδίζουν τόσο αυτά από εμένα όσο και εγώ από αυτά.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσα από τις πρώτες συναντήσεις παρατηρώ τον τρόπο σκέψης του μαθητή και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Ρωτάω για τους στόχους του και τις προτιμήσεις του στη μελέτη, ώστε να προσαρμόσω τη διδασκαλία μου στις ανάγκες του. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές