Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπακαμήτσου Δέσποινα

22 ετών 5 έτη διδακτικής εμπειρίας
Ελλάδα - Λουξεμβούργο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Γεια! Είμαι η Δέσποινα και διδάσκω Αγγλικά, Γερμανικά και Ελληνικά με έναν φιλικό και ευχάριστο τρόπο. Ως απόφοιτος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας, με αγάπη για τις γλώσσες και εμπειρία στη διδασκαλία, προσαρμόζω τα μαθήματα στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Είτε είσαι αρχάριος είτε προχωρημένος, μαζί θα βελτιώσεις τις δεξιότητές σου! Κατοικώ στο Λουξεμβούργο, αλλά προσφέρω online μαθήματα, για να μπορούμε να μαθαίνουμε μαζί όπου κι αν βρίσκεσαι.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Τα μαθήματα είναι προσαρμοσμένα και καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε μαθητή, ενώ παράλληλα με μια φιλική, υποστηρικτική προσέγγιση κάνω τη διαδικασία της μάθησης ευχάριστη και αποτελεσματική. Στόχος μου είναι να νιώθεις άνετα και να προοδεύεις με τον δικό σου ρυθμό. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω επαγγελματική εμπειρία 5 ετών στη διδασκαλία ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Γερμανικά, Ελληνικά) μέσω online μαθημάτων ήδη από τα πρώτα χρόνια της ακαδημαϊκής μου πορείας. Έχω συνεργαστεί με μαθητές διαφορετικών επιπέδων και ηλικιών, προσφέροντας εξατομικευμένα μαθήματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τους στόχους τους. Ειδικεύομαι στη χρήση διαδραστικών εργαλείων και σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας για να διασφαλίζω ένα αποτελεσματικό και ευχάριστο μάθημα.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία γιατί πάντα με γοήτευε η διαδικασία της μάθησης και η δυνατότητα να μοιράζομαι τις γνώσεις μου με άλλους. Η αλληλεπίδραση με τους μαθητές και η πρόοδός τους μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση, ενώ το γεγονός ότι μπορώ να βοηθήσω ανθρώπους να ανακαλύψουν νέες γλώσσες και πολιτισμούς με εμπνέει καθημερινά.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Καταλαβαίνω τις ανάγκες κάθε μαθητή αφιερώνοντας χρόνο στην αρχή για να συζητήσουμε τους στόχους, τα ενδιαφέροντα και τις προκλήσεις του. Μέσα από αυτή τη διαδικασία και παρατηρώντας τον ρυθμό μάθησης, προσαρμόζω τη διδασκαλία ώστε να ταιριάζει απόλυτα στο προσωπικό του στυλ και επίπεδο. Η συνεχής επικοινωνία με τον μαθητή βοηθάει να διασφαλίσουμε ότι το μάθημα παραμένει αποτελεσματικό και ενδιαφέρον.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές