Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αυγερινού Αγγελική

25 ετών 1 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Γεια σας! Ως τελειόφοιτη του τμήματος φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, προσφέρω ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα και βοήθεια μελέτης για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.

Στόχος είναι να γίνεται η μάθηση πιο ευχάριστη και και αποτελεσματική  μέσω μεθοδικής προσέγγισης και δημιουργικότητας.

Τιμές προσιτές.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου απέκτησα σημαντικές βάσεις για διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας και αγάπη προς τη λογοτεχνία και ιδιαίτερα την ποίηση. Παράλληλα, η συμμετοχή μου σε εθελοντικό πρόγραμμα στη Γαλλία με βοήθησε να δουλέψω με μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, ενισχύοντας τις δεξιότητές μου στη διαδραστική διδασκαλία και επικοινωνία με παιδιά. Είμαι άτομο με θετική διάθεση, έτοιμη να συμβάλω στη μάθηση με αφοσίωση και επαγγελματισμό, επιδιώκοντας την καλή συνεργασία με μαθητές, γονείς και συναδέλφους.

Επαγγελματική Εμπειρία

Ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα (Σεπτέμβρης 2022-Ιούνιος 2023)

  • Φιλολογικά μαθήματα (αρχαία ελληνικά, έκθεση και κείμενα και νεοελληνικής λογοτεχνίας) Α' και Β' Γυμνασίου.

Για την προώθηση διαπολιτισμικών έργων και ευρωπαϊκής κινητικότητας μέσω του European Solidarity Corps στη Λυών, Γαλλία (Οκτώβρης 2023-Μάης 2024)

  • Διαπολιτισμική συνεργασία: Ικανότητα εργασίας με ανθρώπους από διαφορετικές πολιτισμικές καταβολές, προωθώντας την κατανόηση και τη συνεργασία.
  • Συμμετοχή σε δράσεις και εκδηλώσεις σε maison de quartier στη Λυών, εστιάζοντας στην κοινωνική ενσωμάτωση.
  • Δημιουργική διδασκαλία: Ανάπτυξη μαθησιακών δραστηριοτήτων που βασίζονται στη διασκέδαση, ενισχύοντας τη μνήμη και την κατανόηση μέσα από το παιχνίδι και την ομαδική συνεργασία
  • Υλοποίηση δράσεων που ενισχύουν τη συμμετοχή, αλληλεπίδραση και ενθάρρυνση της δημιουργικότητας των μαθητών μέσα από εκπαιδευτικά παιχνίδια και ομαδικές δραστηριότητες.
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία γιατί πιστεύω ότι μέσω των ανθρωπιστικών επιστημών μπορούμε να μεταδώσουμε αξίες που βοηθούν τα παιδιά να εξελιχθούν συνολικά, πέρα από τις σχολικές γνώσεις. Η λογοτεχνία, για παράδειγμα, συμβάλλει στην πνευματική καλλιέργεια και την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης. Για μένα, το να είσαι δάσκαλος δεν είναι απλώς ένα επάγγελμα, αλλά μια ευκαιρία να βοηθήσω τους μαθητές να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές