Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χατζητιμοθέου Αλέξανδρος

27 ετών 4 έτη διδακτικής εμπειρίας
Μουσική σύνθεση
Sonic arts
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Πτυχίο - Μουσική σύνθεση 2022
Ιόνιο ωδείο
Δίπλωμα - Αρμονία 2018
Ιόνιο ωδείο
Δίπλωμα - Αντίστιξη 2020
Tor Vergata University of Rome
Master - Sonic arts 2024
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Αν αναζητάτε έναν έμπειρο και καταρτισμένο καθηγητή για online μαθήματα μουσικής, τότε η συνεργασία μας θα είναι η ιδανική επιλογή. Έχω σπουδάσει **Μουσική Σύνθεση** στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, ένα από τα κορυφαία ιδρύματα μουσικής στην Ελλάδα, και συνέχισα τις σπουδές μου στην **Ηχητική Τέχνη** στο Πανεπιστήμιο **Tor Vergata** στη Ρώμη, αποκτώντας βαθιά γνώση τόσο στη θεωρητική όσο και την πρακτική πλευρά της μουσικής.

Με τέσσερα χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στη διδασκαλία μουσικής, έχω βοηθήσει πολλούς μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, από τη σύνθεση και τη θεωρία μέχρι τη δημιουργία μουσικής παραγωγής και ηχητικών έργων. Τα μαθήματά μου προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες και τους στόχους του κάθε μαθητή, παρέχοντας εξατομικευμένη υποστήριξη.

Η τεχνογνωσία μου καλύπτει ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών, από την κλασική μουσική μέχρι σύγχρονα ηχητικά πρότζεκτ, κάτι που μου επιτρέπει να διδάσκω τόσο θεωρία και σύνθεση όσο και σύγχρονη μουσική τεχνολογία. Η δημιουργική μου προσέγγιση συνδυάζεται με υπομονή και σαφήνεια, εξασφαλίζοντας ότι κάθε μαθητής θα πετύχει τους μουσικούς του στόχους.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Με σπουδές στη Μουσική Σύνθεση στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και στην Ηχητική Τέχνη στο Πανεπιστήμιο Tor Vergata της Ρώμης, καθώς και τέσσερα χρόνια εμπειρίας, προσφέρω εξατομικευμένα online μαθήματα. Η διδασκαλία μου συνδυάζει θεωρία, σύνθεση και σύγχρονη τεχνολογία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε μαθητή.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω τέσσερα χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στη διδασκαλία μουσικής, ειδικευόμενος στη σύνθεση, τη θεωρία και την ηχητική τέχνη. Έχοντας σπουδάσει Μουσική Σύνθεση στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και Ηχητική Τέχνη στο Tor Vergata στη Ρώμη, προσφέρω ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε κλασική και σύγχρονη μουσική παραγωγή.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η αγάπη μου για τη μουσική και η επιθυμία μου να μοιραστώ αυτή τη γνώση με άλλους με οδήγησαν στη διδασκαλία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στη Μουσική Σύνθεση στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και στην Ηχητική Τέχνη στο Tor Vergata στη Ρώμη, συνειδητοποίησα πόσο ικανοποιητικό είναι να βοηθάς άλλους να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Η διδασκαλία μου επιτρέπει να δω τη μουσική μέσα από νέες προοπτικές και να εμπνεύσω τους μαθητές να εξερευνήσουν τη δική τους δημιουργικότητα και καλλιτεχνική έκφραση.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές