Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Rundic Milica

34 ετών 17 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές
Επαγγελματίες

Εκμάθηση σέρβικης γλώσσας για όλα τα επίπεδα από απόφοιτη Φιλολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου με πολύχρονη εμπειρία στα ιδιαίτερα μαθήματα. Προετοιμασία για πτυχίο με επιτυχή αποτελέσματα. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Προσαρμόζωτη διδασκαλία ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους του κάθε μαθητή.Διαθέτωπλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και έχω καλή διάθεση για μια αποτελεσματική συνεργασία με τον μαθητή.  

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδάσκω τη σέρβικη γλώσσα στους Έλληνες πάνω από 15 χρόνια, σε ατομικό και σε ομαδικό πλαίσιο. Προετοιμάζω με επιτυχία τους  μαθητές για τις εξετάσεις πανεπιστημίου και για τις αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Το να διδάσκω τη μητρική μου γλώσσα στους Έλληνες ήταν ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα μερικών παραγόντων:  των σπουδών μου, των ενδιαφερόντων μου και του απλού γεγονότος ότι ζω στην Ελλάδα . Μου αρέσει να βοηθάω τους μαθητές στη διαδικασία της εκμάθησης και της αφομοίωσης της γλώσσας και να χαίρομαι  μαζί τους την πρόοδο και την επιτυχία τους. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι μαθητές έχουν συγκεκριμένους στόχους με τους οποίους ξεκινάνε τα μαθήματα, τόσο εκείνοι με τις προϋπάρχουσες γνώσεις όσο και αρχάριοι. Η κατανόηση των εκπαιδευτικών τους αναγκών είναι μία διαδικασία που απαιτεί κάποιο χρόνο, και γίνεται πιο σαφής μετά από πρώτα μαθήματα . Το επίπεδο της τρέχουσας γνώσης της γλώσσας το δείχνουν και τα τεστ και ασκήσεις. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές