Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ηλιάδη Σοφία

23 ετών 1 έτη διδακτικής εμπειρίας
Ιστορίας και Αρχαιολογίας
Nea Palatia/Oropos/Attiki
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Πτυχίο - Ιστορίας και Αρχαιολογίας 2024
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Επαγγελματίες

Εάν ενδιαφέρεστε για την μελέτη των παιδιών σε ηλικίες δημοτικού έως και δευτέρας λυκείου, αλλά και για δακτυλογραφήσεις, απομαγνητοφωνήσεις, μεταφράσεις, επιμέλεια κειμένων κ.α., μπορώ να βοηθήσω! Γεια σας, ονομάζομαι Ηλιάδη Σοφία και είμαι τελειόφοιτη στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, συγκεκριμένα στο τμήμα της Ιστορίας και Αρχαιολογίας! Μπορείτε για παραπάνω λεπτομέρειες να επικοινωνήσετε μαζί μου .

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μιας και είμαι τελειόφοιτη οι τιμές μου θα είναι προσιτές και το πρόγραμμά μου ευέλικτο. Σκοπός μου είναι η ουσιαστική μάθηση του παιδιού αλλά και προετοιμασία αντιμετώπισης των μελλοντικών απαιτήσεων που θα συναντήσει στο λύκειο! Όσον αφορά τις μεταφράσεις/ απομαγνητοφωνήσεις και τις δακτυλογραφήσεις, εργάζομαι με συνέπεια και προσοχή για την αποφυγή σφαλμάτων και την παρουσίαση ενός ορθού και καλογραμμένου κειμένου!

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω κάνει απομαγνητοφωνήσεις για την Google, καθώς και υπήρξα γραμματειακή υποστήριξη για ένα οδοντιατρικό γραφείο για λίγο καιρό. Ακόμη, έχω εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα για τις σχολικές ηλικίες του δημοτικού και του γυμνασίου. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ο στόχος μου είναι η διάδωση της γνώσης και η επαφή των παιδιών με την ουσιαστική μελέτη, καθώς ένας άνθρωπος ποτέ δεν σταματάει να μαθαίνει! Θα ήθελα να κάνω τα παιδιά να βλέπουν το διάβασμα ως μια ουσιαστική ασχολία και όχι ως αγγαρία. Μέσω των μαθημάτων μου θέλω και εγώ η ίδια να διεισδύσω στη μάθηση καθώς καθηγητής και παιδί είναι μια σχέση αλληλένδετη. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός σωστού μαθήματος είναι πρώτα από όλα η ουσιαστική συζήτηση, οι συχνές ερωτήσεις αλλά και παρατήρηση στις αδυναμίες αλλά και στα δυνατά σημεία του παιδιού. Το παιδί θα έχει ένα περιβάλλον συστηματικής αλληλεπίδρασης οπότε και θα έχει την ελευθερία να θέσει ερωτήματα ώστε να πιάσει το βαθύτερο νόημα του μαθήματος! 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές