Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεμπερίδου Γεωργία

27 ετών 5 έτη διδακτικής εμπειρίας
Ηράκλειο
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού

Είστε γονέας στο Ηράκλειο Κρήτης και ψάχνετε για μια υποστηρικτική και εξατομικευμένη εκπαίδευση για το παιδί σας; Είμαι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος με σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή και προσφέρω ιδιαίτερα μαθήματα για μαθητές όλων των επιπέδων, συμπεριλαμβανομένων παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες.

📌 Τι προσφέρω:

Προσωπική και εξατομικευμένη διδασκαλία προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε μαθητή

Βοήθεια με τα μαθήματα του σχολείου και την προετοιμασία για διαγωνίσματα

Στήριξη σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες και ειδικές ανάγκες
 

📍 Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης (διαθέσιμα και online μαθήματα)

Επενδύστε στην εκπαίδευση του παιδιού σας με σιγουριά και ασφάλεια! 📚✨
 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

✨ Ψάχνετε ιδιαίτερα μαθήματα για το παιδί σας στο δημοτικό; ✨

Αναζητάτε έναν δάσκαλο που να καταλαβαίνει τις ανάγκες του παιδιού σας, να το υποστηρίζει και να το εμπνέει; Με αγάπη για τη διδασκαλία και εμπειρία με παιδιά δημοτικού, προσφέρω εξατομικευμένα ιδιαίτερα μαθήματα που βοηθούν τους μικρούς μαθητές να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους!

🧩 Γιατί να με προτιμήσετε;

Εξατομικευμένη Προσέγγιση: Κάθε παιδί είναι μοναδικό! Προσαρμόζω τη διδασκαλία ανάλογα με το επίπεδο και τις ανάγκες του, ενισχύοντας τα δυνατά του σημεία και δουλεύοντας στα αδύναμα.

Διαδραστικές Μέθοδοι: Χρησιμοποιώ διασκεδαστικές δραστηριότητες που κάνουν τη μάθηση μια ευχάριστη εμπειρία, κρατώντας το ενδιαφέρον του παιδιού ζωντανό.

Τακτική Ενημέρωση Γονέων: Πιστεύω στη σημασία της συνεργασίας με τους γονείς. Θα είστε πάντα ενήμεροι για την πρόοδο

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία δεν είναι απλά ένα επάγγελμα για μένα—είναι ένας τρόπος να κάνω τη διαφορά στη ζωή των παιδιών και να τους προσφέρω τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιτύχουν. Η χαρά που νιώθω όταν βλέπω τη λάμψη στα μάτια των μαθητών μου καθώς κατανοούν μια νέα έννοια, ή όταν ξεπερνούν μια πρόκληση, είναι πραγματικά ανεκτίμητη.

👩‍🏫 Επέλεξα τη διδασκαλία επειδή:

Πιστεύω στη δύναμη της γνώσης: Η εκπαίδευση είναι το κλειδί για ένα καλύτερο μέλλον, και θέλω να είμαι μέρος αυτής της αλλαγής. Θέλω να βοηθήσω τους μαθητές μου να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους και να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους χρησιμεύσουν σε όλη τους τη ζωή.

Μου αρέσει να βλέπω τους μαθητές μου να μεγαλώνουν και να προοδεύουν: Κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και έχει τον δικό του ρυθμό. Η δυνατότητα να τους υποστηρίζω σε κάθε τους βήμα και να τους ενθαρρύνω να επιτύχουν τους στόχους τους, μου προσφέρει τεράστια ικανοποίηση.

Εμπνέομαι από την αλληλεπίδραση με τα παιδιά: Τα παιδιά έχουν μια απίστευτη ενέργεια, φαντασία και όρεξη για μάθηση, και η αλληλεπίδραση μαζί τους με γεμίζει ενέργεια και με εμπνέει καθημερινά.

Πιστεύω στην καλλιέργεια αξιών και δεξιοτήτων ζωής: Η εκπαίδευση δεν είναι μόνο γνώση, αλλά και το να μαθαίνουμε να συνεργαζόμαστε, να επιλύουμε προβλήματα, και να προσεγγίζουμε τις προκλήσεις με αυτοπεποίθηση. 

Θέλω να συμβάλλω στη διαμόρφωση των αυριανών πολιτών με τις αξίες που χρειάζονται για να γίνουν καλοί και ολοκληρωμένοι άνθρωποι.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές