Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Tzelepi Evi

28 ετών 10 έτη διδακτικής εμπειρίας
Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδω μαθήματα Γερμανικής Γλώσσας και Θετικών επιστημών. Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Γερμανία, με μητρικές γλώσσες τα ελληνικά και τα γερμανικά. Διαθέτω εκτενή ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία στην εκπαίδευση, καθώς είμαι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ). Επίσης, έχω επάρκεια στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, γεγονός που μου επιτρέπει να παραδίδω μαθήματα και μέσω αυτής, προσφέροντας έτσι προσαρμοσμένες υπηρεσίες σε μαθητές με ειδικές ανάγκες.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Πιστεύω ότι κάποιος θα με προτιμήσει για τη διδασκαλία λόγω της μοναδικής εμπειρίας και εξειδίκευσής μου. Έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στη Γερμανία, με μητρικές γλώσσες τα ελληνικά και τα γερμανικά, μπορώ να προσφέρω υψηλό επίπεδο γλωσσικής εκπαίδευσης, κατανοώντας πλήρως τόσο τη γλώσσα όσο και την κουλτούρα.

Επιπλέον, η εξειδίκευσή μου στην Ειδική Αγωγή μου δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόζω τα μαθήματά μου στις ανάγκες μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές απαιτήσεις, κάτι που με διαφοροποιεί από πολλούς άλλους εκπαιδευτικούς. Οι γνώσεις μου στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) μου επιτρέπουν να ενσωματώνω σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, προσφέροντας μια πιο διαδραστική και καινοτόμα μαθησιακή εμπειρία.

Επιπλέον, η επάρκειά μου στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα μου επιτρέπει να διδάσκω και μαθητές με ακουστικές δυσκολίες, προάγοντας την προσβασιμότητα στην εκπαίδευση και εξασφαλίζοντας ότι όλοι οι μαθητές έχουν τις ίδιες ευκαιρίες μάθησης. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης και δύο μεταπτυχιακούς τίτλους, είμαι σε θέση να προσφέρω μαθήματα υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά με καθιστούν έναν εκπαιδευτικό με πολυδιάστατη προσέγγιση, ικανό να προσαρμόζομαι και να προσφέρω ουσιαστική βοήθεια στη μαθησιακή διαδικασία.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω δεκαετή επαγγελματική εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης, με επίκεντρο τη διδασκαλία της Γερμανικής Γλώσσας και των Θετικών Επιστημών. Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Γερμανία, οι μητρικές μου γλώσσες είναι τα ελληνικά και τα γερμανικά, γεγονός που μου προσφέρει την ικανότητα να επικοινωνώ άπταιστα και στις δύο γλώσσες. Είμαι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων, με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), που με έχουν εξοπλίσει με γνώσεις και δεξιότητες για να προσαρμόζω τις διδακτικές μου μεθόδους σε μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Η εμπειρία μου ενισχύεται από την επάρκεια μου στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, η οποία μου επιτρέπει να προσφέρω μαθήματα και μέσω αυτής, συμβάλλοντας στη συμπερίληψη και την προσβασιμότητα στην εκπαίδευση. Η πολυετής μου παρουσία στον εκπαιδευτικό τομέα, σε συνδυασμό με την συνεχή επιμόρφωση μου, με καθιστά ικανό να ανταποκρίνομαι στις ανάγκες των μαθητών μου με ευελιξία και αποτελεσματικότητα.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να μοιράζομαι τις γνώσεις μου και να βοηθάω τους μαθητές να ανακαλύπτουν τις δυνατότητές τους. Από μικρή ηλικία, με ενδιέφερε πώς μπορούμε να κατανοήσουμε και να εξηγήσουμε σύνθετες έννοιες, και η διδασκαλία μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω αυτό το πάθος επάγγελμα. Η αλληλεπίδραση με τους μαθητές και η διαδικασία προσαρμογής της μάθησης στις ανάγκες τους είναι κάτι που με εμπνέει καθημερινά. Επιπλέον, η δυνατότητα να συμβάλλω στην προσωπική και ακαδημαϊκή εξέλιξή τους μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Η διδασκαλία δεν είναι απλώς μια δουλειά για μένα, αλλά ένα μέσο να επηρεάζω θετικά τις ζωές των μαθητών μου και να τους ενθαρρύνω να πετύχουν τους στόχους τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να κατανοήσω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή, ξεκινάω πάντα με μια λεπτομερή αξιολόγηση του μαθησιακού του προφίλ. Αυτό περιλαμβάνει συζητήσεις με τον ίδιο τον μαθητή, τους γονείς του και, όπου είναι εφικτό, με τους δασκάλους ή καθηγητές του. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, συλλέγω πληροφορίες για το επίπεδο γνώσεων, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αλλά και τις προτιμήσεις του στον τρόπο μάθησης. Ένα σημαντικό βήμα είναι η παρατήρηση κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, ώστε να εντοπίσω τις αντιδράσεις του μαθητή σε διάφορες μεθόδους διδασκαλίας.

Η συνεχή επικοινωνία και ανατροφοδότηση από τον μαθητή μου επιτρέπει να προσαρμόζω τις διδακτικές μεθόδους και το υλικό ανάλογα με τις ανάγκες του, προσφέροντας μια εξατομικευμένη και αποτελεσματική εκπαιδευτική εμπειρία.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

3 Κριτικές

Εξαιρετική καθηγήτρια γερμανικών! Έχει βαθιά γνώση της γλώσσας και προσαρμόζει τα μαθήματα στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Είναι υπομονετική, ενθαρρυντική και κάνει τα μαθήματα ευχάριστα. Έχω δει μεγάλη βελτίωση και τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Τ. Λίνα

Από την πρώτη στιγμή, κατάλαβα ότι πρόκειται για μια εξαιρετική επαγγελματία με βαθιά γνώση στο αντικείμενό της. Ο τρόπος που εξηγεί τα πιο δύσκολα σημεία είναι κατανοητός και προσαρμοσμένος στις ανάγκες του μαθητή, ενώ δείχνει υπομονή και ενδιαφέρον για την πρόοδο. Επιπλέον, το πρόγραμμα των μαθημάτων ήταν πάντα οργανωμένο και προσαρμοσμένο στον δικό μου ρυθμό μάθησης. Κάθε μάθημα είχε ξεκάθαρη δομή, και μέσα από ασκήσεις και παραδείγματα, κατάφερα να βελτιώσω σημαντικά τις επιδόσεις μου. δεν επικεντρώνεται μόνο στη θεωρία, αλλά βοηθά να αποκτήσω βαθύτερη κατανόηση και αυτοπεποίθηση στο αντικείμενο. Θα την συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όποιον αναζητά αξιόπιστη και αποτελεσματική καθοδήγηση για ιδιαίτερα μαθήματα. Σίγουρα απο τις καλύτερες στην ειδικότητά της!

Michalis Pipintakos

Η συνεργασία με την Έφη είναι μοναδική.. έχει υψηλό επίπεδο γλωσσικής εκπαίδευσης όπως και πολλές γνώσεις σε άλλους τομείς. Έχει άψογη συνεργασία με το μαθητή της προσφέρει βοήθεια όπου χρειάζεται ,πάντοτε ευγενική και πάντα χαμογελαστή. καταφέρνει να ξυπνήσει το ενδιαφέρον του μαθητή της για το μάθημα που χρήζει βοήθεια. Το οτι έζησε στο εξωτερικό και γνωρίζει γερμανικά άριστα, όπως γνωρίζει και τον τρόπο ζωής και τα ήθη και έθιμα των γερμανών, μπόρεσε να ξυπνηισει το ενδιαφέρον της εκμάθησης γερμανικής γλώσσας στο παιδί μας, στο μαθητή της, αγάπησε την γλώσσα όσο και την χώρα ιδιαίτερα. Ευχαριστούμε πολύ Έφη

Σουλτάνα Ελευθεριαδου