Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τακατζόγλου Γεωργία

23 ετών
Φυσική
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Ιωαννινων
Πτυχίο - Φυσική 2024
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι τελειόφητη στο τμήμα της Φυσικής και παραδίδω μαθήματα Φυσικής και Μαθηματικών σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου αλλα και Λυκείου μέχρι 1η Λυκείου!  Γνωρίζω πολύ καλά το αντικείμενο της Φυσικής λόγω της άριστης μου φοίτησης στο Πανεπιστήμιο , όπως επίσης και των Μαθηματικών, καθώς είναι κύριο εργαλείο της Φυσικής και Κβαντομηχανικής. Το πρώτο μάθημα είναι δωρεαν! Έχω προηγούμενη εμπειρία στην διδασκαλία, σε ιδιαίτερα μαθήματα φιλικών προσώπων και έμειναν πολύ ευχαριστημένη! Είμαι πολύ επικοινωνιακή με τα παιδιά και μπορώ να προσφέρω πληθώρα σημειώσεων και ασκήσεων/θεωρία με σκοπό την καλύτερη κατανόηση! Το κόστος των μαθημάτων είναι 8 ευρώ/ώρα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Όπως ανέφερα, είμαι επικοινωνική, εργατική και έχω εξαιρετική εοικοινωνία με τα παιδιά. Η μητέρα μου σαν εκπαιδευτικός μου έχει εμφυσήσει την αγάπη της για τα παιδιά και την διδασκαλία. Ούσα η μεγάλη αδερφή αμέτρητες φορές βοηθάω τα αδέρφια μου στα μαθήματα των θερτικών επιστημών με επιτυχία. Παράλληλα, λόγω της αριστείας μου στην σχολή γνωρίζω πολύ καλά την Φυσική και τα Μαθηματικά, αφού είναι βασικό κομμάτι της Φυσικής. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω προηγούμενη εμπιερία σε ιδιαίτερα μαθήματα κάπποιων φιλικών μου προσώπων, η οποία απέδωσε καρπούς, με έκανε καλύτερη και φυσικά βοήθησε τους μαθητές. Παράλληλα, στην διάρκεια των σπουδών έχω ερευνήσει το κομμάτι της διάβρωσης καποιων νάνο-υλικών και έχω εντρυφήσει στην νανοτεχνολογία. Επισπρόσθετα, έχω δουλέψει εργαστεί στην Γερμανία στα πλαίσια της Ευρωπαικής κινητικότητας των φοιτητών σε μια εταιρία καλλύντικών, στο εργαστήριο, στην θέση του ελέγχου ποιότητας. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα την διδασκαλία γιατί αναγνωρίζω την κλίση μου, όσον αφορά την επικοινωνία με τα παιδιά και την όρεξη μου να διδάξω. Θέλω να αποκτήσω περισσότερη εμπειρία στο κομμάτι της διδασκαλίας και να εξελιχθώ ακόμα περισσότερο. Δεν το βρίσκω δηλαδή σαν απλά μια περιστασιακή ευκαιρία, αλλά επιθυμώ να ¨χτίσω¨ το δίκτυο των μαθητών μου για μια πιο μακροπρόθεσμη πορεία στον χώρο. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Θα καταλάβω τί χρειάζεται ο μαθητής μέσα απο στοχευμένες ασκήσεις και μετά από ερωτήσεις που θα γίνονται κατά την διάρκεια του μαθήματος. Θα κατανοήσω τις αδυναμίες του και φυσικά τις ικανότητες του και θα εκτιμήσω το κατάλληλο εξατομικευμένο  πλάνο διδασκαλίας για αυτόν. Όπως ανέφερα, κατέχω πολλές σημειώσεις και ασκήσεις γαι όλα τα μαθησιακά επίπεδα.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές