Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φραδελάκη Μελίνα

50 ετών 26 έτη διδακτικής εμπειρίας
Κορυδαλλός, Αθήνα
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Επαγγελματίες
  • Εξατομικευμένη διδασκαλία Αγγλικών A1-C2 με σύγχρονα coursebooks ως βασικό άξονα, συνδυασμένα με πλούσιο αυθεντικό υλικό απο podcasts, λογοτεχνία, movie clips, Shakespeare, τέχνη, song lyrics καθώς και υλικό που προάγει την κριτική σκέψη και τα βασικά life skills παιδιών και εφήβων.
  •  Καθοδηγητικά μαθήματα συντήρησης και ενίσχυσης της Αγγλικής γλώσσας αποκλειστικά για κατόχους πτυχίων B2, C1, C2.
Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ολιστική προσέγγιση διδασκαλίας Αγγλικών με στόχο ο σπουδαστής να αγαπήσει τη γλώσσα και να αναπτυχθούν οι απαραίτητες γλωσσικές δεξιότητες, στην προφορική επικοινωνία, την ακουστική κατανόηση καθώς και στην κατανόηση κειμένου και τον γραπτό λόγο. 
Χρησιμοποιούμε ως βασικό άξονα το coursebook το οποίο πλαισιώνεται απο περαιτέρω εξάσκηση προφορικής επικοινωνίας με θεματολογία προσαρμοσμένη στην καθημερινότητα, τα προσωπικα ενδιαφέροντα, το αντικείμενο σπουδών και εργασίας των σπουδαστών με έμφαση στον διάλογο- αντιπαράθεση-διαπραγμάτευση. 
Επιπλέον χρησιμοποιούμε αυθεντικά podcasts, videos και audio books για να ενδυναμώσουμε την ακουστική ικανότητα η οποία ειναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την παραγωγή λόγου. 
Η κατανόηση κειμένου προάγεται επιπρόσθετα μέσα από άρθρα, λογοτεχνία, Shakespeare, δοκίμια και ποίηση και η εξάσκηση γραπτού λόγου μέσα από ανάλυση παραγράφου, έκθεση απόψεων και επιχειρημάτων πάνω σε αμφιλεγόμενα θέματα, περίληψη και κριτική ανάλυση ταινιών και τραγουδιών.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εξάσκηση της κριτικής σκέψης και σε ερεθίσματα που συνδέονται μέσω της γλώσσας με τα βασικά life skills κυρίως σε εφήβους. 

Σε περίπτωση προετοιμασίας για πτυχίο προσαρμόζουμε αναλόγως την διαδικασία ώστε ο σπουδαστής να εκπαιδευτεί για τις εξετάσεις.

Επιπλέον, οργανώνω Speaking Booster classes αποκλειστικά για κατόχους C2 πτυχίων (Post Proficiency Courses) με σκοπό να εξασκούν και να αναβαθμίζουν συνεχώς τα Αγγλικά τους, χωρίς την πίεση του πτυχίου, μέσα απο ενα πλάνο τακτικών ή On demand customised μαθημάτων με βάση τα ενδιαφέροντα, τις σπουδές ή το πεδίο εργασίας, που ο σπουδαστής προσαρμόζει στο πρόγραμμα του ως "Gym for your English".

Επαγγελματική Εμπειρία

26 χρόνια διδασκαλίας σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες σε όλα τα επίπεδα καθώς και προετοιμασία υποψηφίων για πανελλήνιες Αγγλικής φιλολογίας.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Το ενδιαφέρον μου για την Αγγλική γλώσσα με ώθησε ως φυσική τάση στην περαιτέρω εμβάθυνση των γνώσεων μου και κατα συνέπεια στην επιθυμία μου να μοιραστώ και να εμπλουτίσω την διδασκαλία μου με οποιοδήποτε μέσο προάγει την γλώσσα και την εξέλιξη του σπουδαστή μέσω αυτής.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ο κάθε σπουδαστής έχει διαφορετικές εκπαιδευτικές ανάγκες τις οποίες συζητάω μαζί του και μέσα από συγκεκριμένες ερωτήσεις κι αν χρειαστεί ένα placement test διαμορφώνουμε το πλάνο για να πετύχει τον στόχο του.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές