Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γιαννακοπούλου Παναγιώτα

έως 50 ετών
Βόρεια Προάστια, Άνοιξη, Εκάλη, Κρυονέρι, Πεύκη, Άγιος Στέφανος, Διόνυσος, Ηράκλειο, Κεφαλάρι, Λυκόβρυση, Νέα Ερυθραία, Δροσιά, Κηφισιά, Νέα Κηφισιά, Μεταμόρφωση, Βαρυμπόμπη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Απόφοιτη Μαθηματικός του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη στατιστική και πολυετή εμπειρία διδασκαλίας, παραδίδει μαθήματα Μαθηματικών Φυσικής και Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου , Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ. Επίσης στα Μαθηματικά αναλαμβάνει προετοιμασία για Πανελλήνιες.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

ΕΜΠΕΙΡΙΑ: που βοηθάει ο τρόπος διδασκαλίας να προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες και ανάγκες του κάθε μαθητή. ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ: που επιτυγχάνεται με ασκήσεις κλιμακωτής δυσκολίας σε κάθε ενότητα και ανακεφαλαιωτικά-επαναληπτικά τεστ που ενισχύουν την κατανόηση και την εμπέδωση της ύλης. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΤΗ-ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ: που κάνει το μάθημα πιο αποτελεσματικό και ενθαρρύνει το μαθητή στην προσπάθεια που καταβάλλει.

Επαγγελματική Εμπειρία

2002-2022: Παράδοση ιδιαίτερων και ομαδικών μαθημάτων Μαθηματικών-Φυσικής-Χημείας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. 2002-2022: Προετοιμασία μαθητών για τις πανελλαδικές εξετάσεις στα Μαθηματικά. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές