Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κόλλια Γεωργία

έως 30 ετών
Φιλόλογος
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Φιλόλογος 2017 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας ΑΠΘ και κάτοχος πιστοποίησης στο αντικείμενο της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η επιμόρφωσή μου είναι συνεχής γύρω από αντικείμενα που αφορούν την Εκπαίδευση και πτυχές της παιδικής δημιουργικότητας. Η διδασκαλία σε παιδιά με ΔΕΠ-Υ έχει συμβάλει στην εφαμογή ενός προσαρμοστικού και δημιουργικού μοντέλου μαθήματος. Παρέχω πάντα δωρεάν βοηθητικό υλικό θεωρίας και ασκήσεων. Αναλαμβάνω τη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και τη μελέτη μαθητών Δημοτικού, σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Τιμές πολύ προσιτές από 7 έως 12 ευρώ/ώρα, ανάλογα με τη σχολική βαθμίδα και τον αριθμό των μαθητών.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διατηρώ άριστη επικοινωνία με τους μαθητές και τους γονείς, δουλεύω με μεθοδικότητα και προσπαθώ για την προώθηση των δεξιοτήτων των μαθητών.

Επαγγελματική Εμπειρία

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα ήδη από το προπτυχιακό επίπεδο σπουδών μου σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Φροντίζω για τη συνεχή επιμόρφωσή μου σε ζητήματα ειδικής αγωγής και σχολικής ψυχολογίας.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές