Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χρυσανθίδου Άννα

έως 30 ετών
Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Φιλολογος, αποφοιτη της Φιλοσοφικης του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία ( Πανεπιστήμιο Λευκωσίας) παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικου, γυμνασίου και λυκείου. Τετραετής εμπειρία στην κατοίκον διδασκαλία σε όλα τα θεωρητικά μαθήματα.Επιπλέον παραδίδονται μαθηματα της ελληνικής ως δεύτερη/ξένη γλώσσα καθώς και διδασκαλία όλων των μαθημάτων στην αγγλική γλώσσα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Πολύπλευρη γνώση γύρω απο το χώρο της εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες. Ειδικότητα στα φιλολογικά μαθήματα. Εμπειρία στη διδασκαλία και κυρίως γνώσεις εκπαιδευτικής ψυχολογίας που θα βοηθήσουν τον μαθητή της κάθε βαθμίδας ξεχωριστά να αναπτύξει τις δεξιότητές ,του αντιλαμβανόμενος τις δυνάμεις και τις κλισεις του και να βγάλει στην επιφάνεια τον καλύτερό του εαυτό.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εν ενεργεία εκπαιδευτικός σε ιδιωτικό ΙΕΚ στον τομέα των παιδαγωγικών καθώς και των φιλολογικών μαθημάτων σε διάφορες ειδικότητες. Εν ενεργεία εξωτερικός συνεργάτης σε πανεπιστημιακό φροντιστήριο στο κομμάτι της εκπόνησης φοιτητικών εργασιών. Επιπλέον τετραετής εμπειρία στη κατοίκον διδασκαλία σε όλα τα φιλολογικά μαθήματα δημοτικού γυμνασίου και λυκείου. Εμπειρία στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερη/ξένη γλώσσα.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές