Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αλεξανδρίδου Δανάη

έως 40 ετών
Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά, κεντρική και ανατολική Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Yποψήφια Διδάκτορας Κλασικής Φιλολογίας, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Κλασικής Φιλολογίας (ειδίκευση στα Αρχαία και Λατινικά) και απόφοιτη Κλασικής Φιλολογίας Α.Π.Θ. Κάτοχος διπλώματος εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή (Παν. Μακεδονίας). Πτυχίο Επάρκειας της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας (Ο.Μ.Κ.Ε.), πτυχίο γνώσης της γραφής ''Braille'' (Σχολή Τυφλών) και δίπλωμα εξειδίκευσης "TEACCH, PECS, MAKATON: Προγράμματα για την επικοινωνία και την εκπαίδευση παιδιών με διαταραχή στο φάσμα του αυτισμού'' (Παν. Μακεδονίας). Παραδίδω μαθήματα αρχαίων, λατινικών και έκθεσης σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και Λυκείου. Έχω 10ετή εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα, διαθέτω πλούσιο προσωπικό υλικό σημειώσεων και μεγάλη μεταδοτικότητα. Επίσης, έχω 5ετή εμπειρία ως φιλόλογος ειδικής αγωγής εργαζόμενη ως παράλληλη στήριξη σε δημόσιο σχολείο και αναλαμβάνοντας και ιδιαίτερα μαθήματα. Αναλαμβάνω ιδιαίτερα μαθήματα μόνο σε κεντρική και ανατολική Θεσσαλονίκη. Για 1,5 ώρα: 20Ε, για 2 ώρες: 25Ε.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διακρίνομαι για τη συνέπεια, την εργατικότητα, την εντιμότητα, την ανεξάντλητη υπομονή μου και την αγάπη μου για τα παιδιά.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω 10ετή εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα, διαθέτω πλούσιο προσωπικό υλικό σημειώσεων και μεγάλη μεταδοτικότητα. Επίσης, έχω 5ετή εμπειρία ως φιλόλογος ειδικής αγωγής εργαζόμενη ως παράλληλη στήριξη σε δημόσιο σχολείο και αναλαμβάνοντας και ιδιαίτερα μαθήματα.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές