Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νικολαϊδου Κέλλυ

έως 40 ετών 10 έτη διδακτικής εμπειρίας
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Καθηγήτρια Αγγλικών με άδεια διδασκαλίας από τον ΕΟΠΠΕΠ,10ετή εμπειρία και 100% επίτευξη στόχου παραδίδει μαθήματα εξ αποστάσεως και δια ζώσης για την απόκτηση των πιστοποιητικών ECCE & ECPE (University Of Michigan), FCE, CAE, CPE (University of Cambridge), ESB, LRN, TOEIC και αναλαμβάνει την προετοιμασία για το πιστοποιητικό ΙELTS (International English Language Testing System) τοδιεθνές test αξιολόγησης του επιπέδου Αγγλικών των υποψηφίων για σπουδές ή εργασία στο εξωτερικό. Δυνατότητα υποστήριξης στο μάθημα των Γερμανικών για μαθητές γυμνασίου-λυκείου (κάτοχος GOETHE-ZERTIFIKAT B2). Mε κωδικούς στο σύστημα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (HAU) για απευθείας εγγραφή των υποψηφίων στις εξετάσεις CaMLA και διαρκή επιμόρφωση σε HAU και British Council Greece στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας EFL/ESL.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μάθημα ευχάριστο, μεθοδικό και άρα αποτελεσματικό χωρίς την υπερβολική ανάθεση εργασιών στους μαθητές. Οι επιμέρους στόχοι (Use of English/Reading/Writing/Speaking/Listening skills) πετυχαίνονται σταδιακά και κυρίως στη διάρκεια των τάξεων έτσι ώστε ο μαθητής να μη χρειάζεται να αφιερώσει πολύ χρόνο για μελέτη εκτός μαθήματος παρά μόνο για τις απαραίτητες ενότητες του εκπαιδευτικού υλικού.

Επαγγελματική Εμπειρία

10ετή εμπειρία παράδοσης δια ζώσης και εξ αποστάσεως μαθημάτων σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο σε μαθητές όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η πληρότητα της μετάδοσης της γνώσης και κυρίως της επίτευξης των στόχων των μαθητών είτε αυτοί αφορούν το επίπεδο εξέτασης είτε την ευχέρεια επικοινωνίας στην επιθυμητή γλώσσα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η διάγνωση των εκπαιδευτικών αναγκών μπορεί να γίνει στη διάρκεια των πρώτων μαθημάτων με τη χρήση του εκπαιδευτικού υλικού (ασκήσεις γραμματικής και λεξιλογίου, κατανόηση κειμένου, διάλογος) χωρίς τη διαδικασία του Placement Test δηλ. ενός τεστ αξιολόγησης και κατάταξης για τον προσδιορισμό του επιπέδου γλωσσομάθειας σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς (Common European Framework of Reference for Languages).

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές