Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πικάλοβα Βικτώρια

έως 40 ετών 15 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές
  1. Χρησιμοποιώ μνημοτεχνικές  μεθόδους  
  2. Στούς  μαθητές μου των επιπέδων Α1 - Α2 παρέχω βιντεομαθήματα δωρεάν, οποία χρησιμεύουν και βοηθούν για την αρχική εκμάθηση της ρωσικής γλωσσάς 
  3. Προετοιμάζω για πιστοποίηση 
  4. Μόνο OnLine μαθήματα

Μπορώ να εξηγήσω πολύπλοκα πράγματα με πολύ απλά λόγια. Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό μου και το δυνατό μου σημείο. Γι' αυτό τα μαθήματά μου είναι πραγματικά ξεκάθαρα και θα μάθετε εύκολα την ρωσική γλώσσα από το μηδέν.

Η ρωσική γλώσσα είναι μια δεξιότητα που μαθαίνεται μέσω της αντιγραφής και της κατανόησης. Ζητώ από τους μαθητές να επαναλάβουν φράσεις και εκφράσεις προφορικά για να συνηθίσουν να μιλούν. Όταν μαθαίνετε μια ξένη γλώσσα αντιγράψτε, κατανοώντας το γενικό πλαίσιο. Τα  μαθήματα βασίζονται σε αναλογίες και συσχετισμούς, έτσι ώστε το υλικό να είναι εύκολο στην εκμάθηση. Εσείς εξασκηθείτε, μεταφράζετε, με ακούτε (στη μητρική μου γλώσσα), κάνετε ασκήσεις μαζί για ενίσχυση. Μετά από κάθε μάθημα θα έχετε εργασίες για το σπίτι.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η εκμάθηση μιας ρωσικής γλώσσας μακρά αλλά ενδιαφέρουσα διαδικασία

  • Θα έχετε μαθήματα με καθηγήτρια  με την μητρική της γλώσσα 
  •  Παρέχω πλούσιο επιπρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό  για μαθητές όλων των επιπέδων δωρεάν 
  • Παρέχω  Διαγνωστικά τεστ 
  • Παρέχω βοηθηστικά σαιτ 
Επαγγελματική Εμπειρία
  • Εμπειρία διδασκαλίας ρωσικής γλώσσας ως ξένη 15 χρόνια
  • Προσθέτω εμπειρία  και συνεχής κατάρτιση 
  • Δημιούργησα δικά μου βίντεο-μαθήματα επιπέδου Α1 – A2  τα οποία χρησιμεύουν και βοηθούν για την αρχική εκμάθηση της ρωσικής γλωσσάς 
Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή
  • Μέσα από ένα πρώτο δωρεάν μάθημα, συζητώ αρχικά τους στόχους του μαθητή/της μαθήτριας, παράλληλα με το χρονοδιάγραμμα που ο ίδιος/η ίδια επιθυμεί να θέσει, ανάλογα με τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτει 
  • Βάζω ένα δοκιμαστικό τεστ (για προχωρημένους) για να καταλάβω τα κενά που πρέπει να ολοκληρώσουμε  
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Video

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

3 Κριτικές

Η καθηγήτρια έχει το υπόβαθρο και την μεταδοτικότητα που απαιτείται για την εκμάθηση της ρωσικής. Από την πρώτη στιγμή σε κερδίζει με την υπομονή της και τις γνώσεις της. Επίσης το υλικό εκμάθησης που η ίδια έχει προετοιμάσει είναι πολύ βοηθητικό.

Άρης

Πολύ καλή η κ. Βικτώρια, βοηθάει πολύ να κατανοήσει τη γλώσσα. Είναι πάντα ευδιάθετη και το μάθημα περνάει ευχάριστα. Είναι συνεπής, οργανωμένη και ευχάριστη. Βλέπει τα αδύνατα σημεία και βοηθάει να τα ξεπεράσει. Διαθέτει άριστη μεταδοτικότητα. Ο τρόπος διδασκαλίας της με έχει βοηθήσει να αποκτήσω σε λίγο χρονικό διάστημα αρκετές γνώσεις για την γλώσσα.

Αθανάσιος

Τα μαθήματα ήταν πολύ ενδιαφέροντα, με πολλές εικόνες, παραδείγματα, ασκήσεις και οπτικοαουστικό υλικό εκμάθυνσης. Η καθηγήτρια μετά την κατανόηση του λεξιλογίου, προέτρεπε επίσης σε διαλόγους στη ρωσική γλώσσα. Είναι υπομονετική και ευχάριστη, με αποτέλεσμα η εκμάθυνση να καθίσταται ευκολότερη και αποτελεσματικότερη.

Γιώργος