Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γκουντινάκου Βασιλική

έως 30 ετών
Ζωγράφου, Αθήνα
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Πτυχιούχος Φιλόλογος παραδίδει μαθήματα φιλολογικής φύσης κατ' οίκον σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Κατέχοντας εμπειρία στην παιδαγωγικού τύπου Διαχείριση των μαθητών μέσα από την εμπειρία μου καθώς και μέσα από Μαθήματα και Συνέδρια Παιδαγωγικής, μπορώ να ανταπεξέλθω με προθυμία και ευχέρεια σε καθήκοντα που αφορούν στον Έλεγχο και την Προετοιμασία των μαθητών για την σχολική τάξη. Να υπογραμμίσω πως πέρα από την Προσέγγιση, Κατανόηση και Κατάκτηση της γνώσης εξίσου σημαντική θεωρώ και επιδιώκω την μετάδοση στα παιδιά της αγάπης για τα βιβλία και το περιεχόμενό τους. Τους μαθαίνω όχι να διαβάζουν, αλλά να μελετούν και όχι από υποχρέωση αλλά επειδή τους αρέσει και βρίσκουν ευχαρίστηση σε αυτό. Άλλωστε στόχος ενός καλού Διδάσκοντα είναι να εμπνεύσει. Αναλαμβάνω και την παραλαβή από το σχολείο των μαθητών σε περίπτωση περιορισμένου χρόνου των γονέων.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ως υπεύθυνη επαγγελματίας, προσπαθώ να προσαρμόζω την διδασκαλία ανάλογα με τον τύπο και τις δυνατότητες αφομοίωσης της γνώσης του εκάστοτε μαθητή μου. Άλλος είναι ακουστικός, άλλος είναι οπτικός. Δεν μπορούν όλοι οι τύποι μαθητών να αφομοιώνουν την γνώση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Σημαντικό επίσης είναι να φτάνουμε μαζί στην κατάκτηση μιας πληροφορίας, να μετέχει και ο ίδιος ενεργά στην διαδικασία γιατί με αυτόν τον τρόπο οικειοποιείται καλύτερα την πληροφορία και παράλληλα ευχαριστιέται γιατί συνέβαλε και εκείνος σε αυτό. Η σχέση μαθητή - δασκάλου είναι σχέση αμφίδρομη. Δίνουν και παράλληλα κερδίζουν εξίσου και οι δύο.

Επαγγελματική Εμπειρία

- Ιδιαίτερα Φιλολογικά Μαθήματα - Διοικητικό και Γραμματειακό Στέλεχος στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας - Βιβλιοθηκονόμος στο Μουσείο της πόλης των Αθηνών

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές