Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσούμας Γιώργος

έως 30 ετών 7 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι ο Γιώργος, και είμαι πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ και μεταπτυχιακός φοιτητής στο διατμηματικό ΠΜΣ ΑΛΜΑ (Αλγόριθμοι, Λογική και Διακριτά Μαθηματικά). Έχω ολοκληρώσει την κατεύθυνση εφαρμοσμένων Μαθηματικών και έχω ειδίκευση στην Διδακτική των Μαθηματικών. Εδώ και πέντε χρόνια παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα, και είχα την χαρά να έχω μαθητές σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, από Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο μέχρι και φοιτητές ΑΕΙ και Ανοιχτού Πανεπιστημίου

Γιατί να με διαλέξεις;

  • Εάν είσαι μαθητής: Διάλεξε έναν νέο εκπαιδευτικό που μπορεί να σου μεταλαμπαδεύσει την μεγάλη του αγάπη για την επιστήμη του, καθώς και να σου δώσει μια απάντηση στην πιο συνηθισμένη ερώτηση που δέχεται ένας μαθηματικός, “ σε τι θα μου φανούν χρήσιμα τα μαθηματικά;”. Λόγω της ενασχόλησης μου με την θεωρητική πληροφορική καθώς και της κατεύθυνσης μου, μπορώ να σε ενημερώσω για τα επαγγέλματα του αύριο, και να σε προετοιμάσω για αυτά. Λόγω της εξειδίκευσής μου στην Διδακτική των Μαθηματικών και της  εμπειρίας μου, μπορώ να παρέχω ένα άρτιο και ενδιαφέρον μάθημα, μέσω του οποίου, εκτός από γνώση θα αποκτήσεις και κατανόηση.
  • Εάν είσαι φοιτητής: Η κατεύθυνσή μου μου έχει δώσει τα απαραίτητα εργαλεία για να βοηθήσω φοιτητές Πολυτεχνείων, Σχολών Θετικών Επιστημών, Τμημάτων Οικονομικών και Πληροφορικής, καθώς και πολλούς άλλους. Θα σε βοηθήσω να οργανώσεις το διάβασμά σου, να λύσεις τις απορίες σου, να δουλέψεις τις σωστές ασκήσεις με αποτέλεσμα να πετύχεις στην εξεταστική σου. Και στο τέλος να είσαι σίγουρος/η ότι θα έχεις εμβαθύνει την κατανόηση σου πάνω στο αντικείμενο, μπορεί να σου έχει αρέσει κιόλας λίγο!

Μαθήματα που έχω διδάξει:

  1. Διακριτά Μαθηματικά
  2. Αλγόριθμοι και Πολυπλοκότητα
  3. Θεωρία Γραφημάτων
  4. Ανάλυση 1,2
  5. Γραμμική Άλγεβρα 

Εδώ και τρία χρόνια παραδίδω και μαθήματα εξ αποστάσεως, με την χρήση γραφίδας και κάμερας. 

* Οι τιμές που αναγράφονται είναι ενδεικτικές. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Υπομονή, μεταδοτικότητα, αγάπη για το αντικείμενο και σεβασμό για τον μαθητή κάθε μαθησιακού επιπέδου. Μεγάλη γνώση των νέων διδακτικών μεθόδων, καθώς και την αγοράς εργασίας του αύριο. Όλα αυτά με βοηθάνε να παραδίδω ένα "φρέσκο" μάθημα, με στόχο όχι μόνο την επιτυχία στο σχολείο ή στις εξετάσεις, αλλά και την καλλιέργεια κατανόησης από τους μαθητές μου και την στροφή προς την επαγγελματική και επιστημονική κατεύθυνση που τους ταιρίαζει.

Επαγγελματική Εμπειρία
  • Πενταετής εμπειρία σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και Πανεπιστημίου.
  • Έχω εργαστεί σε start up πληροφορικής.
  • Έχω συμμετάσχει στην υποστήριξη ερευνητικού έργου με αντικείμενο την διδακτική των μαθηματικών (για το ΕΚΠΑ).
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μου αρέσει η διαπροσωπικότητα του επαγγέλματος και ιδιαίτερα πάνω σε ένα αντικείμενο που αγαπώ βαθύτατα. Στους μαθητές του σχολείου, μου αρέσει η περιέργεια ενός νέου νου, ενώ στους φοιτητές μου αρέσει να ασχολούμαι και να μαθαίνω νέα μαθήματα και αντικείμενα, τα οποία δεν τα έχω διδαχθεί απαραίτητα στο τμήμα μου. Γενικότερα η διδασκαλία με βοηθάει να αποκτήσω και εγώ ο ίδιος βαθύτερη κατανόηση της επιστήμης μου και μου δημιουργεί μια θετική διάθεση που δεν έχω συναντήσει σε άλλο επάγγελμα.  

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Όσον αφορά τις γνωστικές ανάγκες, αυτό γίνεται μέσα από την επίλυση ειδικών επαναληπτικών ασκήσεων και ερωτήσεων. Επειδή όμως οι εκπαιδευτικές ανάγκες δεν περιορίζονται μόνο στο γνωστικό κομμάτι, κάθε ένας μαθητής έχει δικό του χαρακτήρα και η προσέγγισή που έχει στην κατάκτηση της γνώσης είναι διαφορετική.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

8 Κριτικές

Παρα πολυ καλος στην δουλεια του! Καναμε καποια διαδικτυακα  μαθηματα μαζι στην θεωρια γραφηματων , και με βοηθησε πολυ να καταλαβω το μαθημα. Βοηθησε πολυ και η χρηση ψηφιακων υλικων, οπως ειδικα site που σχεδιαζαμε μαζι τα σχηματα.

Θανος

Κάναμε λίγα μαθήματα, ωστόσο ήταν αρκετά για να πετύχουμε τον στόχο που του είχα ζητήση - ένα 5!

καθώς υπήρχε περιορισμός του χρόνου.

Πολύ καλός Δάσκαλος.

Μπογκντάν

Το κείμενο "γιατί κάποιος να με προτιμήσει" τα λέει όλα!

Ένας άνθρωπος με υπομονή και μεταδοτικοτητα, που προσαρμοζεται στις ανάγκες αλλά και στον χαρακτήρα του κάθε παιδιού ξεχωριστα κάνοντας το μάθημα κατανοητό και ενδιαφέρων. 

Τα 2 μου παιδιά, εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, τον αγαπούν και τον σέβονται. Ήταν πανω και από τα 2 με ηρεμία, βρίσκοντας τρόπους να τους κεντρίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον κερδίζοντας τα.

Άψογος επαγγελματίας, εξαιρετικός με τα παιδιά και με πολύ προσιτές τιμές.

 

Πολυτίμη