Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ρίζου Γεωργία

έως 30 ετών 12 έτη διδακτικής εμπειρίας
Ηλιούπολη
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών)
Πιστοποίηση - Ιστορικό-Αρχαιολογικό 2016 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος ιστορίας και αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ . Έχω πολυετή εμπειρία στην παράδοση μαθημάτων σε τάξεις δημοτικού, γυμνάσιου και λυκείου και αναλαμβάνω τη μελέτη μαθητών δημοτικού .Επίσης, αναλαμβάνω την εξατομικευμενη παράδοση μαθημάτων σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες (δυσαναγνωσία, δυσορθογραφία ,δυσλεξία,ΔΕΠ-Υ) . Αναλαμβάνω,την προετοιμασία για τις εξετάσεις ( εισαγωγή σε πειραματικά γυμνάσια,προαγωγικές και πανελλαδικές εξετάσεις). Παρέχω υποστηρικτικό υλικό για την καλύτερη κατανόηση και εμπέδωση καθώς και βοηθήματα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αγαπώ τα παιδιά και τη δουλειά μου !Προσπαθώ ο μαθητής να φτάσει στην επιτυχία με μεθοδικότητα και οργάνωση. Έχω καλή επικοινωνία με τα παιδιά και μεταδοτικότητα . Συνεχής ανανέωση του εκπαιδευτικού υλικου μου ανάλογά πάντα και με τις απαιτήσεις του μαθητή . Βοηθητικά μαθήματα για την κάλυψη κενών και κατάλληλη προετοιμασία για τα διαγωνίσματα. Συνεχής επικοινωνία με τους γονείς για την πρόοδο του μαθητή.

Επαγγελματική Εμπειρία

Παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων από το 2009 Ανάληψη προαγωγικών και πανελλαδικών εξετάσεων Πρακτική άσκηση στο Πειραματικό Σχολείο Αναβρύτων Συνεργασία με φροντιστηριακό οργανισμό

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές